Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Viva Wyndham Dominicus Palace, Bayahibe

Dominikánský hotel Viva Wyndham Dominicus Palace

Čtyřhvězdičkový hotel Viva Wyndham Dominicus Palace se nachází přímo na písečné pláži snů Bayahibe, vedle sesterského hotelu Viva Wyndham Dominicus Beach, jehož zařízení mohou hosté také využívat. Leží naproti ostrovům Saona a Catalina. Transfer z letiště La Romana trvá asi 15 minut, z letišť Punta Cana nebo Santo Domingo cca 2 hodiny.

Hotelové zařízení v klubovém stylu nabízí přes 330 pokojů a k jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, 1 bufetová restaurace, 6 á-la-carte restaurací (2 z toho ve vedlejším hotelu), 3 bary, snackbar, pizzerie, salon krásy, prádelna, směnárna, půjčovna aut (za poplatek), boutique, divadlo a diskotéka, wellness centrum.

V krásné tropické zahradě je sladkovodní bazén, whirlpool a terasa. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma. Pro děti je připraven miniclub (4 —12 let), juniorclub (12—16 let) a samostatný dětský bazén.

V ceně ubytování je surfing, kajak, plachtění, vodní pólo, vodní gymnastika, aerobic, stretching, plážový volejbal, boccia, tenisové kurty, kuželky, zeď na lezení, fitness, fotbal, stolní tenis, stolní fotbal, karibské taneční hodiny, kurzy jógy. Navíc denně animační program, večer live-show a diskotéka.
Za poplatek je potápění, vodní lyže, jízda na banánu, šnorchlování, rybaření, jízda na koni, wellness se saunou, masážemi a vířivkou.

Superior pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, 2 postelemi "královské" velikosti, telefonem, satelitní TV, minibarem (nealko nápoje zdarma), žehličkou a žehlicím prknem, trezorem, klimatizací. Všechny pokoje mají balkón nebo terasu, některé jsou s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, různé snacky a občerstvení po celý den,
ovocný servis na pláži 2 x denně, odpolední čaj a káva, místní alkoholické a nealko nápoje do 01 hodin, snacky a nealko nápoje v pizzerii až do 07 hodin. Možné jsou také večeře v á-la-carte restauracích (nutná rezervace předem).

(údaje jsou z roku 2011)

Dominikánský hotel Viva Wyndham Dominicus Palace - ubytování
Dominikánský hotel Viva Wyndham Dominicus Palace s halou
Dominikánský hotel Viva Wyndham Dominicus Palace s bazénem
Dominikánský hotel Viva Wyndham Dominicus Palace s pláží

Místo

Hotel Viva Wyndham Dominicus Palace 18° 20' 48.8688" N, 68° 49' 31.4976" W

Komentáře

Dovolená v tomto hotelu byla prostě sen. Nejraději bysme odsud nikdy neodjeli. Poznali jsme tam lidi, kteří tam byli již několikrát a to hovoří za vše.

Rada bych se zeptala, nebyl jste někdo v tomto hotelu ubytován v bungalovech, jedeme do něho ráda bych se zeptala jak je vybaven. Ještě bych ráda zjistila, zde je lepší si vzít sebou dolary nebo eura. Moc děkuji za odpověď. Jedeme 5. února z Vídně do Španělska a pak do ráje :-). Nikdy jsem takto necestovala, tak mám trochu obavy. Ve Vídni máme rezerve na parkovišti, tak to také nevím, kde to u letiště je. Moc se těším, ale zároveň jedu poprve velkou neznámou, tak mám i obavy. Zatím moc všem děkuji za informace, které jsou pro mě nad zlato.
Location

Jsme na Facebooku