Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Viva Wyndham Dominicus Beach, Bayahibe

Dominikánský hotel Viva Wyndham Dominicus Beach

Hotel Viva Wyndham Dominicus Beach leží přímo na nádherné pláži Bayahibe obklopené palmami, k centru stejnojmenného rybářského městečka s typickými bary a restauracemi je to cca 4 km. Transfer z letiště Punta Cana a z města Santo Domingo trvá asi 2 hodiny.

Hotelový resort podnik postavený v karibském stylu patří k oblíbenému řetězci "Viva Wyndham". Skládá se z více 2-patrových budov a bungalovů, které jsou rozmístěny daleko od sebe. K jeho zařízení patří recepce, lobby, internet-center (za poplatek), minimarket, obchod se suvenýry, boutique, hlavní restaurant, 2 à-la-carte restauranty, pizzerie a disco.

Venku najdete 3 sladkovodní bazény s dětským brouzdalištěm, sluneční terasu a bar u bazénu. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k dispozici zdarma.
Pro děti je připraven mezinárodní miniclub od 4–12 let a dětské hřiště. Hlídání miminek na objednávku a za poplatek.

V ceně ubytování jsou 4 tenisové kurty s umělým osvětlením, stolní tenis, billiard, kuželky, boccia, fitness a sauna, aerobic, volejbal, fotbal, surfování, plachtění a kajak. Hotel pořádá denní a večerní zábavní programy, show v amfiteátru.
Za poplatek je golf, jízda na koni v blízkosti hotelu, potápěčská škola, výlety se šnorchlováním nebo rybaření.

Pokoje jsou zařízené v typickém místním stylu, k jejich vybavení patří telefon, satelitní TV, sejf, klimatizace, vana nebo sprcha, WC, balkón nebo terasa.
Superior pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc žehličku a ledničku.
Bungalovy mají také navíc lednici, stropní ventilátor a terasu.

Stravování: All inclusive - všechna jídla formou bufetu, různé snacky po celý den, místní alkoholické a nealko nápoje 24 hodin denně. Po předchozí rezervaci je možná také večeře v jedné z restaurací á-la-carte.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánský hotel Viva Wyndham Dominicus Beach s bazénem
Dominikánský hotel Viva Wyndham Dominicus Beach - možnost ubytování

Místo

Hotel Viva Wyndham Dominicus Beach 18° 20' 57.7068" N, 68° 49' 42.4596" W

Komentáře

Byla to pro nás dovolená snů, určitě se sem zase brzy vrátíme. Poloha je dobrá, přímo na pláži. Nákupní možnosti jsou hned u hotelu. Malá nákupní ulice se suvenýry, italská kavárna s ledovou kávou, pravou italskou zmrzlinou, ne zrovna levnou, ale jinak jsme měli v hotelu vše zdarma. Pokud na pokoji náhodou někdy něco chybělo (toaletní papír nebo ručník), hned bylo vše do 20 minut napraveno. S personálem se domluvíte hlavně anglicky, od recepčního až po zahradníka byli všichni super. Denně bylo k jídlu 6 různých hlavních pokrmů a až 12 příloh, evropských i dominikánských. Dále byly v nabídce italské těstoviny, menší pokrmy, salátový bufet, 12 různých dortů, dezerty, zmrzliny, čerstvě upečené sušenky a místní ovoce. Animátoři se dobře starali o všechny hosty, tým byl milý a zábavný. Pěkné byly kurzy salsy, merengue a bachata, ty se nenaučíte v žádné evropské taneční škole. Pláž je jako z obrázku, pravidelně uklizená personálem. Bazén byl čištěn každý večer i ráno.

Prosím, v únoru 5.2. odlétáme do Dominikány, přímo do hotelu, kde jste byla Vy. Můžu mít pár otázek? Můj email je jarmilakolodejova@centrum.cz Děkuji

Dobrý den, hledám někoho, kdo v tomto hotelu trávil dovolenou a mohla bych se ho zeptat na pár věcí ohledně ubytování (budeme v bungalovu), na směnu peněz (která měna je výhodnější jetli dolar nebo eu) a jiné. Snad se někdo najde. Jarmila
Location

Jsme na Facebooku