Jste zde

Domů » Puerto Plata sever

Sosúa – Cabarete

Puerto Plata - Sosúa

Oblast Sosúa – Cabarete (obě místa jsou od sebe vzdálená jen asi 13 km) patří k velice oblíbeným prázdninovým cílům v provincii Puerto Plata. A to zejména díky krásné přírodě, perfektním službám a zajímavým cenám pro turisty.

Najdete zde celkem 6 pláží, každá z nich je zcela odlišná a jedinečná. Překrásná, sněhobílá pláž v zátoce Sosúa nabízí krásné koupání a možnosti ke šnorchlování, zatímco pláž v Cabarete je zase známá především díky široké nabídce vodních sportů. Mezi ty nejoblíbenější patří především windsurfing a kitesurfing (jízda na surfu s tažným drakem).

Mezi městy Sosúa a Cabarete najdete řadu odlehlých zátok se starými ořechovými stromy a bujnou tropickou vegetací. V obou městech najdete na pláži několik pěkných restaurací a obchodů.

Jižní horské pásmo nabízí nejen milovníkům horských túr krásné výlety do přírody. Koupání ve vodopádech a řekách s průzračnou vodou pro vás jistě bude příjemným osvěžením. Silnice a stezky jsou ideální pro jízdu na koni, na kole a nebo pro putování "po svých".

Puerto Plata - pláž Cabarete
Geografie: 

Jsme na Facebooku