Jste zde

Domů » Puerto Plata sever

Pláž Playa Anadel

Dominikánská republika - pláž Playa Anadel

Průměrné teploty se na pláži Playa Anadel pohybují okolo 30 stupňů a voda dosahuje teploty až 28 stupňů. Pláž má na šířku asi 10 m a na délku přibližně 250 m, mírně se svažuje do moře. Voda je krásně modrá, písek je jemný a nádherně zlatý. Pláž je spíše méně navštěvovaná a proto zde vládne klid a dá se tu nádherně relaxovat.

Playa Anadel se nachází na okraji města. V jejím okolí rostou borovice, palmy a další tropické rostliny. Návštěvníkům je zde k dispozici restaurace a kiosek, toalety, půjčovna lehátek a slunečníků. Je přístupná pouze autem, je zde k dispozici také parkoviště. Pláž je orientovaná směrem na východ.

Nádherná idylická pláž se rozkládá v zalesněné zátoce, která je schovaná mezi zelení a nabízí nádherný klid. O víkendu a o svátcích to zde ale ožívá. Pláž rádi navštěvují místní i turisté a užívají si výborné nápoje a pochoutky u baru. Uprostřed zátoky vede přes moře dřevěná lávka, ze které je nádherný výhled na celé okolí. Playa Anadel nabízí také sportovní vyžití pro aktivní návštěvníky, zahrát si můžete třeba plážový fotbal nebo volejbal.

Geografie: 

Jsme na Facebooku