Jste zde

Domů » Turistické zajímavosti

Wellness dovolená, 2. část

Pohled na hotel Casa Colonial

Luxusní wellness zařízení "Casa de Campo" se nachází na jižním pobřeží Dominikánské republiky, v blízkosti města La Romana. Nabízí vše, co je třeba pro nezapomenutelnou lázeňskou dovolenou. Rozlehlé hotelové zařízení nabízí ubytování v exkluzivních a komfortních vilkách v blízkosti pláže.

Lázeňské zařízení "Cygalle Healing Spa" hýčká své zákazníky příjemnými zkrášlovacími a různými dalšími lázeňskými procedurami. V exkluzivním prostředí si návštěvníci mohou vychutnat také širokou nabídku masáží, k dispozici je i sauna a pára.

Na Jantarovém pobřeží, jak je severní pobřeží Dominikánské republiky díky bohatým nalezištím jantaru také nazýváno, se nachází hotel Casa Colonial Beach and Spa. Jak již název napovídá, je hotel postaven v koloniálním stylu a vládne v něm zcela speciální atmosféra.

Ve wellness lázních "Bagua Spa" si mohou návštěvníci lačnící po relaxaci objednat účinné procedury – například s medem, Gelée Royal, s mořskou vodou a samozřejmě také s jantarem. Tento polodrahokam je v Dominikánské republice používán tradičně jako antioxidant a antidepresivum. V lázeňském domě se o těchto účincích můžete přesvědčit na vlastní kůži.

Hostům Bagua Spa je ve vnitřních prostorách k dispozici 10 místností na procedury a ve venkovních prostorách další tři – včetně výhledu na moře. Po blahodárné masáži si návštěvníci mohou odpočinout na střeše bazénu nebo se mohou vydat rovnou na pláž.

Dominikánský hotel Casa Colonial s bazénem

Jsme na Facebooku