Jste zde

Domů » Turistické zajímavosti

Wellness dovolená, 1. část

Six Senses Spa s masážními stoly
Autor: bfhoyt

Turisté, kteří přijíždějí na dovolenou do Dominikánské republiky unavení a přepracovaní, si určitě nemůžou vybrat lépe. Tento karibský stát nabízí prostředí, které je dokonalé pro odpočinek a načerpání energie. Překrásné pláže, tyrkysové, třpytící se moře, příjemné teploty a zelená hornatá krajina vykouzlí nádhernou dovolenkovou kulisu.

Pro ještě dokonalejší odpočinek, vzniká v Dominikánské republice stále větší počet lázeňských wellness center, která nabízejí masáže, zkrášlovací procedury, procedury s aromatickými oleji, hydroterapie a mnoho dalších, pro tělo i ducha, blahodárných procedur. My vám alespoň ve stručnosti představíme tři nejlepší lázeňská centra v Dominikánské republice.

"Six Senses Spa" bylo otevřeno koncem roku 2005 v letovisku Punta Cana. Byl to první lázeňský dům známého lázeňského řetězce, který byl vůbec v Karibiku otevřen. Na světě je provozováno více jak 30 velice kvalitních lázeňských domů této společnosti. Lázně Six Senses Spa patří k hotelu Puntacana Resort and Club.

Náročnější klienti se mohou ubytovat v přilehlém luxusním zařízení "Tortuga Bay". Velkolepé wellness centrum nabízí svým klientům osm místností pro lázeňské procedury, ve venkovních prostorách jsou pak k dispozici další čtyři. Je zde bazén a tropická zahrada s výhledem na moře, která je vhodná k odpočinku. Uvolnění a relaxaci poskytují návštěvníkům také různé procedury jako např. thajské masáže, hydroterapie a zkrášlovací procedury. Tělo a duši si návštěvníci mohou posílit také cvičením jógy, pilates, reiki nebo meditací.

Jsme na Facebooku