Jste zde

Domů » Puerto Plata sever

Pláž Playa Grande

Dominikánská republika - pohled na pláž playa Grande

Pláž Playa Grande se nachází na severním pobřeží, na půli cesty mezi městem Puerto Plata a poloostrovem Samaná. Na tomto pobřeží najdete i mnoho dalších z nejkrásnějších pláží Dominikánské republiky.

Playa Grande je několik kilometrů dlouhá pláž. Je to nejhezčí pláž v okolí, těžko byste hledali lepší místo na koupání. Je lemovaná stovkami kokosových palem, které vám v horkých dnech nabídnou svůj stín. Pohled na korálové útesy jen dokreslí dokonalé místo pro vaši dovolenou snů. Pláže nejsou vůbec přeplněné turisty a najdete zde i venkovní restaurace.
Silnice vedoucí po pobřeží, Carretera 5, původně vedla podél pláže, ale byla svedena jiným směrem a nyní už turisté nejsou ničím rušeni. K pláži se dostanete po cestě s ukazatelem "Playa Grande", za kterým odbočíte až dojedete ke stále otevřené závoře. Pokud pojedete směrem na místo Nagua, po pravé straně minete restauraci Contrillo, která je oblíbenou zastávkou výletníků.

Na pláži Playa Grande najdete také 4-hvězdičkový hotel Caribbean Village Playa Grande Golf & Beach Resort. K hotelu patří jedno z nejhezčích golfových hřiští na světě, které navrhl architekt Robert Trent Jones.

Pláž Playa Grande s palmou
Geografie: 

Jsme na Facebooku