Jste zde

Domů » Punta Cana východ

Pláž Playa Arena Gorda

Část pláže Playa Arena Gorda

Průměrné teploty se na pláži Playa Arena Gorda pohybují okolo 30 stupňů a voda dosahuje teploty až 28 stupňů. Pláž má na šířku asi 25 metrů a na délku přes 7 kilometrů, mírně se svažuje do moře a je orientovaná směrem na východ. Moře je tyrkysově modré, písek je jemný a nádherně bílý.

Kdo hledá klid a samotu, pro toho je Playa Arena Gorda tím pravým místem. Téměř nekonečně dlouhá a široká pláž s tropickými palmami a nádherně modré moře se nachází ve východní části ostrova. Leží nedaleko pláže Playa El Cortecito.

Můžete se tady koupat, šnorchlovat, opalovat a relaxovat, anebo také podnikat dlouhé procházky nebo hrát nejrůznější hry. Na této pláži se nenachází žádné restaurace ani bary, proto je dobré se před cestou na pláž vybavit vlastním občerstvením. Také vodní sporty se zde žádné nenabízí.

Komu by bylo na tropickém sluníčku příliš horko, může se uchýlit do příjemného stínu pod palmami. Většina návštěvníků pláže sem přichází z nedalekých hotelů. Na pláž se dostanete autem, parkoviště zde ale není a je nutné si najít nějaké vhodné místo na zaparkování.

Pláž Playa Arena Gorda
Geografie: 

Jsme na Facebooku