Jste zde

Domů » Puerto Plata sever

Pláž Cayo Levantado

Dominikánská republika - ostrov Cayo Levantado

Malý ostrov Cayo Levantado u jižního pobřeží poloostrova Samaná je opravdu kouzelný - tyrkysově modré moře a široká pláž s jemným bílým pískem, vysoké palmy a příjemně teplá bríza. I přesto, že část pláže Playa Cayo Levantado patří k soukromému hotelu a není veřejně přístupná, je tento tropický ostrov velmi oblíbený.

Na návštěvníky zde čekají kromě nádherné pláže a moře také plážové bary a restaurace, obchody se suvenýry a se šperky a pohodlná lehátka na lenošení. Opičky, papoušci kakadu a dokonce i Pipi punčochatá se procházejí po pláži a nechávají se fotit s turisty. Na tuto výjimečnou karibskou pláž je možné se dostat pouze lodí.

Průměrné teploty se na pláži Cayo Levantado pohybují okolo 30 stupňů, průměrná teplota vody je 28 stupňů. Pláž je široká asi 25 m a dlouhá asi 900 m. Mořská voda má tyrkysově modrou barvu a je snadno dostupná po lehce se svažujícím břehu. Pláž je velmi oblíbená a také hojně navštěvovaná. Na pláži jsou za poplatek k dispozici lehátka a slunečníky, restaurace, toalety, bar a různé sportovní možnosti. Pláž je orientovaná směrem na západ.

Dominikánská republika - pláž Cayo Levantado
Geografie: 

Jsme na Facebooku