Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Viva Wyndham Tangerine, Cabarete

Hotel Viva Wyndham Tangerine - Caberete

Hotelový resort lemovaný palmami a krásnými písčitými plážemi se nachází v městečku Cabrete – celosvětově známému jako jedinečný surfařský ráj. V centru, které je vzdáleno asi 10 minut pěšky, najdete spoustu obchodů, zábavu a noční život. Vzdálenost z letiště Puerto Plata je do hotelu ca. 30 minut.

Velice zajímavě řešený hotel, patří do hotelového řetězce Viva Wyndham, který je známý svým luxusním zařízením a dobrými službami. K dispozici je celkem 273 pokojů, které jsou rozmístěny do několika třípatrových budov. V hotelu najdete vstupní halu s recepcí, internetový kout (za poplatek), jídelnu, 2 restaurace á la carte (italské a mexické speciality), bar, diskotéku a foto studio. Bazény se nachází v blízkosti pláže, lehátka jsou zdarma k dispozici. Klienti hotelu mohou zdarma využívat služeb wellness (sauna a vířivka).

Pokoje jsou standardně vybaveny, mají sprchu a WC, klimatizaci, fén, telefon, trezor (za příplatek) a satelitní TV. Každý pokoj má terasu a nebo balkon. Pokoje s výhledem na moře jsou na vyžádání.

Speciálně pro novomanželské páry je připravena láhev vína, společné foto, trička, ovocný koš a dle možností hotelu nadstandardní pokoj.

Hotel nabízí velkou nabídku sportovního vyžití. Zdarma je k dispozici aerobic, basketbal, fitness, kanoe, katamarán, tenis, aqua aerobic a surfování. Pro začátečníky pořádá hotel kurzy surfování. Za poplatek můžete vyzkoušet jízdu na koni, potápění a surfování se speciální výbavou. Dále můžete využít široké spektrum nabídek wellness, např. masáže a kosmetika. Hotel denně pořádá animační programy s výukou tance, zábavná představení a diskotéku. Hlídání dětí (ve věku 4-12 let) za poplatek.

Stravování all inclusive, formou švédských stolů. Večeřet můžete i v  restauracích á la carte. K jídlu se podává stolní víno a pivo. Konzumace jídla a nápojů (i na diskotéce) je zahrnuta v ceně.

Bazén u hotelu Viva Wyndham Tangerine, Caberne

Komentáře

S odstupem 10 let jsem byl letos v Dominikánské republice potřetí. Velice mě zarmoutilo, jak to jde s touto zemí pod psa! Například ceny výletů a nebo taxi překračují rozumnou míru. Celá země je špinavá a ohromně vzrůstá vydřidušství! Co se týká vlastní dovolené, byla díky tomuto hotelu velice pěkná a odpočinková. Pokojské byly velice milé, čistotné a příjemné. V hotelu občas vypadával elektrický proud. Vypomohli jsme si vlastní baterkou. Hotel je asi 10 minut od centra Cabarete, takže večer je velice klidný. My jsme si na celý týden pronajali motorku, a užili jsme si opravdu hodně zábavy. Na silnicích musíte dávat pozor na výmoly. Na nápoje je nutné si zvyknout, jsou spíše sladké a lepivé. Jídlo hodnotím - jednička s hvězdičkou! Na plážích vám ze začátku polezou na nervy potulní prodavači.

Jsme na Facebooku