Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tropical Casa Laguna, Cabarete

Hotel Tropical Casa Laguna s bazénem

Hotel Tropical Casa Laguna se nachází v letovisku Cabarete, přímo v centru surfařského ráje. Velké množství nákupních a zábavních možností se nachází v jeho bezprostřední blízkosti.

Hotelový komplex má k dispozici celkem 164 pokojů, které jsou rozmístěné v 3-patrové hlavní budově přímo na pláži a ve vedlejší 3-patrové budově, která je od pláže oddělena místní silnicí. Hotel má také recepci s posezením, jídelnu a 2 restaurace á-la-carte (italská a mexická kuchyně).
Ve venkovním areálu se nacházejí 4 bazény s odděleným dětským brouzdalištěm, vířivky, sluneční terasa, bar u bazénu a plážový bar. Lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako např. plážový volejbal, jízda na koni anebo kurz šnorchlování v bazénu. Denně je připraven animační program. Za poplatek je na pláži k dispozici potápěčská škola a místní instruktoři windsurfingu a kitesurfingu.

Příjemně zařízené pokoje mají vanu nebo sprchu a WC, fén, telefon, trezor, kabelovou TV, ledničku, klimatizaci a balkón nebo terasu. Některé pokoje mají navíc i stropní ventilátor.
Pokoje Superior mají téměř stejné vybavení jako standardní pokoje, nacházejí se v hlavní budově přímo na pláži. Všechny pokoje mají stropní ventilátor. Za příplatek jsou k dispozici pokoje s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů, až 6x týdně je možné večeřet v některé z restaurací á-la-carte (nutná rezervace předem). Během dne je k dispozici občerstvení, káva, čaj a pečivo. Od 10.00 – 23.00 hod. zdarma konzumace místních alkoholických a nealko nápojů.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Tropical Casa Laguna - možnost ubytování
Hotel Tropical Casa Laguna s bazénem

Komentáře

Užili jsme si tu úžasnou dovolenou. Personál se velice snažil, aby náš pobyt v hotelu byl co možná nejpříjemnější (což se tak často nestává!). Všichni z personálu byli velice přátelští a ochotní, úplně na vás přenesou svou dominikánskou radost ze života. Hotel se nacházel přímo v centru Cabarete. Do obchodů, na pláž a do restaurací jsme došli za pár minut pěšky. Nedaleko hotelu byla i půjčovna aut a motorek. Sportovní a zábavní aktivity hotelu jsme nevyužívali, tak je nemůžeme posoudit.

Jsme na Facebooku