Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Taina Villa, Cabarete

Bazén u hotelu Taina Villa

Hotel Taina Villa se nachází v srdci letoviska Cabarete, přímo na dlouhé písečné pláži. Do centra města, kde se nachází obchody a zábavní podniky, dojdete pěšky za pár minut.

Hotel je osobně veden německými majiteli a je velice oblíben mezi surfaři. Celkem je k dispozici 57 pokojů, které jsou rozděleny do několika 2-patrových budov. K hotelu patří i příjemné posezení ve vstupní hale, internetový koutek (každý pokoj má denně ½ hodiny internet zdarma), restaurace přímo na pláži, bar a wellness. K hotelu patří bazén a slunná terasa. Lehátka a ručníky jsou na pláži i u bazénu zdarma.

Ke sportovnímu využití patří tenisové kurty, plážový volejbal, zapůjčení kajaků (1 hodina zdarma), šnorchlování, surfování a pro začátečníky zdarma 1½ hod. instruktážní kurz surfování.
Za poplatek můžete vyzkoušet kite-surfing, windsurfing, potápění, rafting, zapůjčit si horská kola nebo si zahrát golf. Za poplatek jsou také masáže ve wellness centru.

Pokoje mají sprchu a WC, fén, telefon, trezor, kabelovou TV, internetové připojení (bez příplatku), minibar (za poplatek), klimatizaci a balkón nebo terasu.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze - snídaně jsou formou švédských stolů, při polopenzi jsou večeře formou výběru z menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánský hotel Taina Villa - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená se nám tu velice líbila. V tomto malém hotelu o nás bylo velice dobře postaráno a osobně jsme si zde velmi odpočinuli. V jeho bezprostřední blízkosti se nachází pláž s palmami a moře. Již při snídani na terase na nás čekal nezapomenutelný zážitek a výhled na moře. Tento hotel bych kdykoliv opět navštívila.

Jsme na Facebooku