Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sosua Bay, Sosua

Hotel Sosua Bay u Sosui na pobřeží Dominikánské republiky

Hotel Sosua Bay v Dominikánské republice se nachází nad soukromou zátokou a nabízí překrásný výhled na moře. Na hlavní veřejnou pláž je to jen několik minut pěšky. Centrum městečka Sosua s obchody a nejen nočním životem je nedaleko, dojdete tam za pár minut pěšky. Město Puerto Plata je vzdáleno asi 25 minut jízdy autem.

Příjemný hotel zařízený v karibském stylu nabízí svým klientům uvítací halu s recepcí, internetový koutek (za poplatek), kosmetický salon, masáže, obchod se suvenýry, jídelnu a několik restaurací, barů a občerstvení. Nenechte si ujít večeři v restauracích á la carte – italské, asijské a karibské. V areálu najdete 2 bazény s umělým vodopádem, vířivky, slunnou terasu a další bar u bazénu. Lehátka a ručníky jsou u bazénu a na pláži zdarma. Děti se mohou těšit na zábavu v dětském brouzdališti a miniklubu.
Klienti mají ke sportovnímu vyžití zdarma k dispozici stolní tenis, aerobic, jógu, fitness, jízdní kola, plážový volejbal, šipky a nebo kulečník. Na pláži si mohou klienti zdarma vyzkoušet 1 hodinu šnorchlování, šlapadla, kanoe a nebo plachtění. Ostatní vodní sporty za poplatek.
Nedaleko hotelu se nachází tenisové kurty a golfové hřiště. Dále můžete jezdit na koních nebo si půjčit horská kola, využít potápěčskou školu a nebo zkusit kite-surfování.
Hotel pořádá různá sportovní klání, animační programy a večerní zábavy.

Hotel má k dispozici celkem 193 vkusně zařízených pokojů, které mají koupelnu s WC, fén, klimatizaci, telefon, kabelovou TV, trezor a minibar (nealko nápoje a pivo). Nechybí ani terasa nebo balkon.

Stravování all inclusive probíhá formou bohatých a pestrých švédských stolů. Večeřet můžete také v některé z restaurací á la carte, kde je nutná rezervace předem. Některá jídla jsou za příplatek. Občerstvení, místní alkoholické a nealko nápoje jsou k jídlu a v barech po celý den zdarma.

Písečná pláž - hotel Sosua Bay, Dominikánská

Komentáře

Tato dovolená pro mě byla ryzím odpočinkem! Celých 13 dní jsem strávila u bazénu. Pokoje jsou rozmístěny různě po celém areálu. Není to žádné betonové městečko, ale příjemný hotelový komplex, který pěkně zapadá do okolí. Personál se skvěle stará o blaho svých klientů. Každý den jsem se účastnila zábavných animačních programů. Nemohu říct opravdu nic negativního. Ženy, které jdou do baru mimo hotel, jsou oslovovány místními muži. Dělejte, jako že se vás to netýká. Můžete jít přece kam chcete! Hotel má pěknou polohu nad zátokou. V blízkosti je veřejná pláž. Stravování formou švédských stolů a v restauracích á la carte bylo velice rozmanité a bylo opravdu z čeho vybírat. Pokud jste měla vyloženě na něco chuť, personál dělal vše, aby vaše přání splnil. Mezi 23.00 a 07.00 hodinou ranní bylo stále k dispozici něco na zakousnutí, dokonce i teplá jídla. Kuchař byl v kuchyni neustále. Nejsem sice sportovní typ, ale podle mého názoru bylo sportovní vyžití v hotelu pestré. Dokonce si můžete některé vodní sporty vyzkoušet zdarma. Hotel nemá bohužel soukromou písčitou pláž, nýbrž 4 m širokou betonovou placku! Čistá veřejná pláž se od hotelu nachází asi 30 m. Je dlouhá asi 300 m. Na pláži najdete něco jako bar, resp. se to podobá spíše malé budce, kde si můžete něco koupit. Prodavač se vám snaží prodat cokoliv, ale není vlezlý. O bezpečnost turistů se stará stále přítomná policie. V areálu jsou k dispozici dva bazény. Do bazénu se nedá skákat a chybí i vodní skluzavky. Zda je hotel vhodný pro rodiny s dětmi bohužel nemohu posoudit. Viděla jsem, že pro děti se každý den pořádaly nějaké soutěže. Dětské brouzdaliště a hřiště jsem bohužel neviděla.

Jsme na Facebooku