Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sivory Punta Cana, Playa Punta Cana

Dominikánská republika - hotel Sivory Punta Cana

Stylový hotel Sivory Punta Cana je zařízen v moderním stylu, s nádechem pravé karibské atmosféry. Nachází se v klidné části pláže Punta Cana uprostřed tropické vegetace, na východním pobřeží Dominikánské republiky. Hotel má vlastní soukromou pláž. Letiště Punta Cana je od hotelu vzdáleno 60 km a hlavní město Santo Domingo asi 240 km.

V areálu hotelu se nachází 3 restaurace, "Laveranda" s výhledem na moře, "Gourmond" s francouzskou kuchyni a "Tau" s asijskými specialitami. Dále je k dispozici bohatý výběr barů, například "Blu bar" s občerstvením nebo "Sybbar" s koktejly a živou hudbou. Nenechte si také ujít návštěvu vinného sklípku s více než 800 láhvemi vybraných druhů vín. Při stravování all inclusive jsou všechna hlavní jídla servírována s nápoji.
Klienti hotelu mohou za poplatek využít služeb wellness centra "Aquarea Spa & Wellness", nabízí vířivku, masáže, hydroterapie a kosmetiku.
Ke sportovnímu vyžití mají hosté každý den 1 hodinu zdarma šnorchlování, plachtění a kánoe.

Apartmány Deluxe mají sedací kout, koupelnu s vanou i sprchou pro 2 osoby, fén, telefon, internetové připojení, TV, CD a DVD přehrávač, minibar/ledničku, kávovar, trezor, klimatizaci, stropní ventilátor a balkón nebo terasu.
Apartmány Premium mají stejné vybavení, ale jsou blíže k pláži.
Apartmány Luxusy (cca 74 m2), mají stejné základní vybavení, ale jsou luxusnější a mají soukromou vířivku na terase.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánská republika, hotel Sivory Punta Cana - ubytování

Komentáře

Hotel je to pravé pro ničím nerušený odpočinek. Stravování a kuchyně ale bohužel nenaplnila naše očekávání.

Jsme na Facebooku