Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sanctuary Cap Cana, Cap Cana

Dominikánská republika - hotel Sanctuary Cap Cana s bazénem

Velice příjemný hotelový komplex Sanctuary Cap Cana se nachází na východním pobřeží Dominikánské republiky, v nové luxusní oblasti Cap Cana. V této oblasti najdete řadu luxusních restaurací a obchodů i nedaleké špičkové golfové hřiště Punta Espada. Vzdálenost od letiště Punta Cana je cca 15 min autem.

V tomto hotelu se spojuje pohodlné ubytování a exkluzivní servis s nepřebernou nabídkou služeb wellness a sportovního vyžití. Najdete zde jídelnu a 4 restaurace á-la-carte, které nabízí asijskou a italskou kuchyni nebo rybí a masové speciality. V restauraci "Casabella" se podávají snídaně a obědy. V restauraci "Blu Marlin" si můžete pochutnat na darech moře a na rybích specialitách. Kromě toho je k dispozici několik barů, například "Love Piano Bar", kde si můžete užít romantický západ slunce. Ve "Fresco Pool Baru" se můžete u bazénu osvěžit lahodnými nápoji.
V areálu se nachází mimo jiné i kasíno, značkové obchody, a ve venkovnívh prostorách 5 rozlehlých bazénů. Klienti mohou využít i služeb wellness centra "Mandara". V nabídce jsou například masáže nebo služby kosmetického salonu.

K dispozici je celkem 176 apartmánů. Apartmány (cca 60 m²) mají prostornou koupelnu se sprchou a odděleným WC, fén, telefon, TV, připojení na internet, klimatizaci, trezor, kávovar a luxusní minibar. Nechybí zde ani balkón nebo terasa.
Dále hotel nabízí ubytování v luxusních vilách (cca 97 m²), které se nacházejí přímo u moře a mají velkou terasu. Dále pak apartmány Ocean Castle (cca 55 m²), které jsou v hlavní budově a mají výhled na moře.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánská republika, hotel Sanctuary Cap Cana - ubytování
Hotel Sanctuary Cap Cana, Dominikánská republika - pohled na moře

Komentáře

Hotelový komplex je moc hezky architektonicky řešen. Venkovní areál je velice prostorný. Naše ubytování v plážové vile bylo báječné a klidné. Tento hotel a místo vám můžeme doporučit jen v případě, že potřebujete opravdu jen klid a nebo pokud jste vášnivým hráčem golfu. Pokoje byly velice pěkné. Obývací pokoj, veliká ložnice i skříně a velice prostorná koupelna. My jsme měli přímý výhled na moře a z terasy jsme mohli pozorovat překrásný východ slunce nad mořem. Pokojový servis bychom neoznačili jako uspokojivý, ale to je asi v těchto končinách normální. Stejně jako na celém světě se najdou lidé, kteří jsou vám příjemní, jsou ochotní a věnují vám svou pozornost, stejně jako ti, kterým tyto přívlastky zní jako cizí slova. Pláž byla velice malá. Pro nás to stačilo, protože v hotelu bylo málo klientů. V moři byly mořské řasy a voda byla pískem zakalená.

Jsme na Facebooku