Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Royal Suites Turquesa By Palladium, Playa Bavaro

Dominikánská republika - hotel Royal Suites Turquesa By Palladium s bazénem

Luxusní hotelový komplex Royal Suites Turquesa By Pall se nachází přímo na pláži Playa Bavaro, v jižní části oblasti Punta Cana v Dominikánské republice.

Velice příjemné prostředí, pohodlí a pozorný personál, to všechno na vás čeká v tomto hotelu. Najdete zde uvítací halu s recepcí, internetovou kavárnu a společenskou halu s občerstvením. Hotelová restaurace "The Royal Gourmet" vám nabídne občerstvení po celý den. Stravování probíhá formou švédských stolů a částečně formou restaurace á-la-carte.
Ve venkovním prostoru nechybí bazény, bary, vířivky a sluneční terasy. U bazénu i na pláži jsou zdarma k dispozici lehátka, slunečníky a ručníky. Hosté mohou neomezeně využívat veškeré služby hotelu a sportovní vyžití. Za poplatek je možné zajistit šnorchlování a potápění. Cca 5 km od hotelu je golfové hřiště.
Hotel také pořádá spoustu animačních programů.

K dispozici je celkem 372 apartmánů, které jsou ve dvoupatrových budovách rozmístěny po hotelovém areálu. Prostorné apartmány mají koupelnu a WC, vanu s vířivkou, fén, klimatizaci, stropní ventilátor, telefon, satelitní TV, minibar (nealko nápoje, voda, pivo), kávovar, žehlící prkno a žehličku, trezor. Nechybí terasa nebo balkón, převážně s výhledem na moře.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánská republika s interiérem hotelu Royal Suites Turquesa By Palladium

Komentáře

Byli jsme tu velice spokojeni. Ačkoliv jsme museli měnit ubytování, nezkazilo nám to naši dovolenou. V hotelu probíhaly plánované stavební práce, o kterých nebyla cestovní kancelář bohužel informována. Asi po týdnu pobytu nám bylo oznámeno, že bude probíhat čištění bazénu. Načež nám byla nabídnuta výměna pokoje, kterou jsme přijali. Personál hotelu byl velice milý a vstřícný. Stravování se více méně po týdnu opakovalo, ale vždy nás něco překvapilo. Sportovní program byl v nabídce, ale my jsme ho nevyužili. Kdo má chuť, může prozkoumat okolí mimo hotelový komplex. Pláže byly špičkové.

Jsme na Facebooku