Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu Taino, Playa De Arena Gorda

Dominikánský hotel Riu Taino v zahradě

Hotel Riu Taino se nachází přímo u pláže snů Playa Arena Gorda. Nedaleká vesnička El Cortecito je vzdálená jen 10 minut cesty pěšky a najdete zde řadu restaurací a plážových barů. Letiště Punta Cana je vzdáleno asi 35 km.

Hotelový komplex Riu Taino se skládá z více 2-patrových bungalovů, které jsou rozmístěny ve velké tropické zahradě. Součástí hotelu je společenská místnost s recepcí, jídelna s nekuřáckou zónou, tři restaurace (speciality na grilu a karibská kuchyně – ty se nachází přímo v hotelu a italská restaurace, kterou najdete v areálu) a dvě restaurace u bazénu.
V tzv. "karibské uličce" najdete několik obchodů, wellness centrum, posilovnu, pizzerii (v ceně) a diskotéku.

Ve venkovních prostorách nechybí dva krásné bazény s odděleným dětským brouzdištěm, bar u bazénu a vířivky. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou na pláži i u bazénu k dispozici zdarma.
Děti ve věku 4-12 let se mohou těšit na dětský klub Solino, který najdete v klidné části areálu. Za poplatek je k dispozici také hlídání dětí.

Klienti hotelu mohou zdarma využívat tenisové kurty, stolní tenis, posilovnu, saunu, cvičení, volejbal, vodní polo, windsurfing, plachtění, kánoe a šnorchlování. Za poplatek je možné si zahrát kulečník, vyzkoušet jízdu na nafukovacím banánu, katamarán, let padákem taženým lodí nebo potápění. Po celý den jsou připraveny animační programy a sportovní aktivity pro dospělé, večer zábavní program a živá hudba.

Pokoje mají telefon, satelitní TV trezor, minibar, nápojový automat, klimatizaci, koupelnu, WC a balkón nebo terasu. Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale mají jeden oddělený spací prostor a kombinovaný obývací/spací prostor.

Stravování: All inclusive - snídaně, pozdní snídaně, obědy formou švédských stolů, večeře formou bufetu nebo v různých restauracích á-la-carte. Po celý den je připraveno občerstvení a neomezená konzumace místních alkoholických a nealko nápojů. Pokojový minibar je pravidelně doplňován.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Riu Taino - možnost ubytování

Komentáře

Pokud budeme mít možnost, jistě se sem zase rádi podíváme a zamluvíme si tento hotel. Hotel má velice hezkou polohu a překrásnou zahradu, kterou nevidíte široko daleko. Veškerý personál od číšníků až po pokojské byl velice příjemný a vždy s úsměvem na rtech.

Jsme na Facebooku