Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu Palace Punta Cana, Playa De Arena Gorda

Hotel Riu Palace Punta Cana na pobřeží, Dominikánská rep.

Hotel Riu Palace Punta Cana spadá do známého hotelového resortu Riu, který se nachází přímo na překrásné pláži Playa Arena Gorda v Dominikánské republice. Z pobřeží můžete dokonce vidět vrak lodi Astron.

Velký, 4-patrový hotel je velice hezky architektonicky řešen. V hotelovém areálu najdete recepci, obchod se suvenýry, kadeřnictví, butik, zlatnictví a spoustu dalších obchodů. Kdo rád tančí, jistě navštíví diskotéku "Pacha". V hotelu je také za poplatek k dispozici internetový koutek. V hotelu je také několik specializovaných restaurací, např. brazilská, japonská, italská nebo restaurace u bazénu, ve které se můžete večer těšit na grilované speciality. Všechny restaurace jsou nekuřácké.
Venku najdete bazén, bar, vířivku, pro nejmenší dětské brouzdaliště. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

Ke sportovnímu vyžití se nabízí tenisové kurty, posilovna a stolní tenis, sauna a vířivka. Na pláži je k dispozici šnorchlování, surfování, plachtění a kánoe. Za poplatek jsou masáže a kosmetické služby ve wellness "Eternal". V hotelu probíhají každý den animační programy a večerní zábava se živou hudbou.

K dispozici jsou apartmány s výhledem do okolí, na vnitřní dvůr hotelu nebo na moře. K jejich vybavení patří koupelna s hydro masážní vanou, WC, fén, klimatizace, stropní ventilátor, satelitní TV, telefon, minibar, kávovar, trezor, rádio budík, žehlička a žehlící prkno. Apartmány mají balkon nebo terasu.
K dispozici jsou i apartmány, které mají stejné vybavení jako předešlé apartmány, ale mají navíc ještě sprchu, bidet, šatnu a obývací kout.
Apartmány Superior mají ještě navíc venkovní vířivku, která se nachází na terase, kam se dostanete po točitém schodišti. Pokojový servis je k dispozici po celý den.

Stravování: All inclusive - formou švédských stolů. Kdo si rád přispí na toho čeká ještě kontinentální snídaně. Obědy a večeře jsou formou teplé a studené kuchyně, třikrát v týdnu se pořádají tématické večery. Večeřet můžete i v restauraci á-la-carte nebo v gril restauraci u bazénu. Po celý den je k dispozici různé občerstvení, místní a mezinárodní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánská republika s hotelem Riu Palace Punta Cana
Hotel Riu Palace Punta Cana, Dominikánská republika - možnost ubytování

Jsme na Facebooku