Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu Palace Macao, Playa De Arena Gorda

Dominikánská republika s hotelem Riu Palace Macao

Hotel Riu Palace Macao je součástí chvalně známého hotelového řetězce "Riu". Nachází se v palmovém háji, přímo na překrásné Playa de Arena Gorda. Letiště Punta Cana je vzdáleno asi 25 minut jízdy.

Hotel je zařízen v karibském stylu a má k dispozici 356 pokojů. Ty jsou po areálu rozmístěny ve 3-patrových budovách. Hotel má prostornou uvítací halu, společenský bar se salónkem. K dispozici je za poplatek i internetový koutek. Stranou od obytných zón se v areálu hotelu nachází "karibská ulička" plná obchodů, s wellness "Eternal Spa" nabízející masáže, saunu, vířivky a fitness. Dále zde najdete kadeřnictví, kulečník a diskotéku "Pacha".
Nároční klienti mohou vychutnat kulinářské umění v některé z restaurací nabízejících mezinárodní kuchyni. Večeřet můžete i v některé z restaurací á-la-carte, ochutnat můžete středozemní, japonskou a mezinárodní kuchyni, speciality na grilu a pochoutky v nově otevřené restauraci gourmet "Krystal".
Uprostřed areálu najdete rozsáhlou zónu s několika bazény, vířivkami, dětským brouzdalištěm a slunnou terasu. Lehátka a ručníky jsou u bazénu a na pláži zdarma. O vaše osvěžení a občerstvení se postará plážový bar. Zábavu si můžete užít i v hotelovém kasinu a divadle, které každý týden připravuje pestrý program.
Ke sportovnímu vyžití je k dispozici stolní tenis, aerobic, vodní polo, volejbal, fitness, 4 tenisové kurty. Z vodních sportů např. plachtění, surfování, kánoe, šnorchlování a šlapadla. Za poplatek můžete na pláži vyzkoušet další vodní sporty a potápění, zahrát si golf nebo kulečník.

Pokoje jsou vkusně zařízené, mají koupelnu a WC, fén, kabelovou TV, klimatizaci, stropní ventilátor, trezor, telefon, kávovar, minibar a balkón nebo terasu. Pokoje s výhledem na moře je možné objednat za příplatek.
Prostorné apartmány mají navíc oddělený obývací prostor a 2 kabelové TV.
Apartmány s vířivkou jsou dvoupatrové. Navíc mají obývací kout a druhý balkon, kde se nachází v druhém patře vířivka.

Stravování: All inclusive - formou švédských stolů, večeře jsou možné i formou á-la-carte. Po celý den je připraveno občerstvení a neomezená konzumace místních i mezinárodních alkoholických a nealko nápojů v celém areálu hotelu Riu (neplatí pro diskotéku a resort Riu Palace Punta Cana).

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánská republika, hotel Riu Palace Macao - ubytování

Komentáře

Rádi se sem zase někdy vrátíme. Na pokojích se mi líbilo, že díky moskytiéře jste mohli klidně spát s otevřenými okny. Personál mile reagoval na mé narozeniny. Pokud jste měli nějaké speciální přání, za spropitné nebylo nic problém. Například když jsem požadoval květiny v den výročí svatby. Výběr jídla byl tak veliký, že jsme využili možnosti ochutnat naprosto všechno. Hotel bych doporučil spíše těm, kteří hledají poklidnou, ničím a nikým nerušenou dovolenou. Pláž byla velice pěkná, před sluníčkem jsme se schovávali pod palmami. U bazénu bylo také příjemně. Nejvíc se mi líbily fontány.

Jsme na Facebooku