Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu Naiboa, Playa De Arena Gorda

Hotelová areál Riu Naiboa v Dominikánské rep.

Hotel Riu Naiboa se nachází na východním pobřeží Dominikánské republiky. Od pláže ho dělí jen hotel Riu Taino, se kterým tvoří velmi rozlehlý hotelový komplex. Pláž je vzdálená jen asi 200 m, letiště Punta Cana přibližně 35 km.

V hlavní budově hotelového komplexu se nachází společenská místnost s posezením, 4 výtahy, recepce a směnárna. Dále klimatizovaná jídelna s nekuřáckou zónou a terasou, bar "El Bolero". V areálu najdete i "karibskou uličku", kde se nachází pizzerie, posilovna, wellness centrum s různými kosmetickými službami, masážemi a saunou, kulečník, diskotéku „Pacha“, obchod se suvenýry, butik, internetovou kavárnu a lékárnu.
Ve venkovní zahradě se nachází bazén s barem. Dětem je vyhrazeno dětské brouzdaliště. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.

Ke sportovnímu vyžití je v hotelu k dispozici stolní tenis, cvičení, vodní pólo, volejbal, šipky, posilovna, sauna, vířivka a čtyři tenisové kurty. Na pláži můžete vyzkoušet plachtění, windsurfing, kánoe, šlapadla a šnorchlování.
Děti ve věku od 4-12 let se mohou těšit na pestrý animační program. Pro dospělé jsou pořádány večery s živou hudbou, zábava a diskotéka "Pacha", která je otevřena každý den. Vstup do kasina v hotelu Riu Palace Macao a na diskotéku je zdarma.

Ubytování je zajištěno ve čtyřpatrových budovách, v moderně zařízených pokojích. Všechny pokoje mají prostorná dvoulůžka, koupelnu s WC, centrálně řízenou klimatizaci, stropní ventilátor, satelitní TV, minibar, nápojový automat, telefon, trezor a balkon nebo terasu.
K dispozici jsou i apartmány, které mají stejné vybavení jako standardní pokoje. Navíc mají v ložnici koberce a opticky oddělený obytný prostor.

Stravování: All inclusive - všechna jídla formou bohatých švédských stolů. Obědy formou teplé a studené kuchyně, občerstvení, pizza, těstoviny, čerstvé ovoce, saláty. Večeře se podávají v restauraci "Cohiba" formou švédských stolů anebo výběrem z menu. Hotel 2x týdně pořádá tématické večery, např. italská kuchyně. K večeři je vyžadováno vhodné oblečení. Po celý den je připraveno občerstvení po celém hotelovém komplexu Riu. Neomezená konzumace místních alkoholických a nealko nápojů, pokojový minibar je pravidelně doplňován.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánský hotel Riu Naiboa - možnost ubytování

Komentáře

V tomto hotelu jsme byli velice spokojeni a na dovolené jsme si opravdu odpočinuli. V podstatě nám vše vyhovovalo a nic nás nerušilo, až na hlasitost nedaleké diskotéky. Hotel má velice hezkou polohu. Přímo v komplexu najdete uličku plnou obchodů, kde se dá poměrně výhodně nakoupit. Kromě toho jsou tam i kavárny a bary. Stravování bylo opravdu perfektní. Pláže jsou jako z pohádky, u bazénu je ostrůvek s palmami a dokonce i vodopád!

Jsme na Facebooku