Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu Mambo, Maimon (Puerto Plata)

Dominikánský hotel Riu Mambo

Hotel Riu Mambo se nachází přímo na pláži, v překrásné zátoce "Bahia de Maimon". Tento hotel je spolu s dalšími dvěma hotely součástí rozsáhlého hotelového komplexu, který je obklopen velkou zahradou. Do města Puerto Plata je to asi 9 km a na letiště 25 km.

K vybavení hotelu patří uvítací hala s recepcí a příjemným posezením, 3 restaurace, bar a jídelna s nekuřáckým oddělením. Klienti mohou bez omezení využívat služeb celého hotelového komplexu. V tzv. "karibské uličce" najdete hernu, posilovnu, internetovou kavárnu (za poplatek), lékaře, lékárnu a wellness centrum, nabízející nepřeberné množství služeb. Nechybí zde ani fotograf, kadeřník, obchod s oblečením, zlatnictví a obchod se suvenýry.

Uprostřed tropické zahrady se nachází několik bazénů, samostatné dětské brouzdaliště, sluneční terasa a bar s občerstvením. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou na pláži i u bazénu k dispozici zdarma. Děti ve věku 4 - 12 let se mohou těšit na dětský miniclub.

V ceně ubytování jsou tenisové kurty, stolní tenis, kulečník, windsurfing, plachtění, kánoe, šnorchlování a jednou za pobyt si můžete vyzkoušet potápění v bazénu. V sousední zátoce (700 m od hotelu) se nachází velké centrum vodních sportů, kde si za poplatek můžete vyzkoušet vodní lyžování, jízdu na nafukovacím banánu, rybaření anebo potápění.
Hotel pořádá pro děti i dospělé řadu animačních programů. Večer se koná živá hudba a zábavná představení.

Hotel má k dispozici celkem 454 pokojů, které jsou rozmístěny ve dvou až třípatrových budovách. Všechny pokoje mají koupelnu a WC, centrálně řízenou klimatizaci, stropní ventilátor, satelitní TV, minibar, telefon, trezor a balkón nebo terasu.

Stravování: All inclusive - všechna jídla formou pestrých švédských stolů, pozdní snídaně, přes den různé snacky, místní alkoholické a nealko nápoje až do 02.00 hodin.. 2x týdně pořádá hotel tématické večeře, po předchozí rezervaci můžete večeřet v jedné ze tří restaurací á-la-carte.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánský hotel Riu Mambo s bazénem
Dominikánský hotel Riu Mambo - možnost ubytování

Komentáře

Tento hotel můžeme jen doporučit. Nemohli jsme vynechat jedinou aktivitu, kterou hotel nabízel. Personál byl vždy velice milý a příjemný, ochotný splnit každé naše přání. Mohli jsme využívat služeb všech sousedních hotelů, takže jsme se nikdy nenudili. Je to tu skvěle vymyšlené! Využívat můžete například tři bazény, několik barů a šest občerstvení. Pestrost programu a jídla je zaručena! Hotelový komplex je velice hezký, jeho splynutí s okolím je naprosto dokonalé. Nejedná se o obvyklý kus betonu, ale o malé bungalovy s několika pokoji, které jsou volně rozmístěné po areálu. Pokojová služba fungovala na 110% a vždy nám na pokoji nechala milé překvapení. Na pokoji jsme měli dokonce rumový bar zdarma! Ke stravování není co dodat. Obrovský výběr jídel, pití a koktejlů až do ranních hodin a k tomu velice milá obsluha. Pláž byla moc hezká a dobře udržovaná. K dispozici bylo dostatek lehátek a místa. Kdo dává přednost stínu, mohl si přímo na pláži lehnout do stínu palem.

Jsme na Facebooku