Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu Club Bambu, Playa de Arena Gorda

Dominikánský hotel Riu Club Bambu s bazénem

Hotel Riu Club Bambu se nachází přímo na dlouhé bílé písčité pláži Playa Arena Gorda. Letiště je od hotelu vzdáleno asi 30 km. Tento hotel je součástí hotelového komplexu Riu, zahrnující následující hotely: Riu Palace Macao, Riu Palace Punta Cana, Riu Taino a Riu Naiboa.

Hotel je postaven v typickém karibském stylu, má jednu hlavní budovu a několik jednopatrových bungalovů. V hotelu najdete recepci, klimatizovanou jídelnu s nekuřáckou zónou a terasou, bar, butik a kiosek.
Nechybí ani dva bazény, oddělené dětské brouzdaliště a bar u bazénu. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma. Na pláži najdete i plážový bar a restauraci „Mama Juana“. V tzv. "karibské uličce", která se nachází nedaleko hotelu najdete pizzerii, posilovnu, wellness centrum nabízející kosmetické služby, masáže a saunu. Dále zde najdete kulečník, diskotéku "Pacha", obchod se suvenýry, kadeřníka, butik, internetovou kavárnu, lékárnu a lékaře. Dle potřeby je možné na recepci zajistít hlídání dětí a čistírnu (za poplatek).

Klienti hotelu mohou ke sportovnímu vyžití zdarma využívat stolní tenis, posilovnu, tenisový kurt, víceúčelové hřiště, kánoe, šlapadla, windsurfing, plachtění, šnorchlování, vodní pólo, volejbal nebo relaxovat v sauně a vířivce. Pro děti ve věku od 4-12 let je každý den připraven bohatý animační program, dospělí se mohou těšit na večerní zábavu, živou hudbu a představení. Diskotéka je otevřená každý večer. Vstup na diskotéku a do kasina je zdarma, kromě speciálních představení.

K dispozici je celkem 560 příjemně zařízených pokojů. Pokoje mají koupelnu, WC, centrálně řízenou klimatizaci, stropní ventilátor, satelitní TV, minibar, nápojový automat, telefon, trezor a balkon nebo terasu.

Stravování: All inclusive - všechna jídla formou švédských stolů. Večeře se podává v restauraci "Colonial" – formou švédských stolů a minutek. Hotel pořádá dvakrát v týdnu tématické večery, večeřet je možné i v restauracích á-la-carte (italská kuchyně , speciality na grilu nebo Gourmet), nutná rezervace předem. Po celý den je k dispozici občerstvení a neomezená konzumace alkoholických a nealko nápojů (kromě restaurace Riu Palace Macao, Riu Palace Punta Cana a diskotéky "Pacha"). Pokojový minibar a nápojový automat jsou pravidelně doplňovány.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánský hotel Riu Club Bambu - možnost ubytování

Komentáře

Hotel nám byl doporučen cestovní kanceláří, když jsme přijeli do hotelu byli jsme velice mile překvapeni. Hotel byl překrásný. Jen jsme měli špatné zkušenosti s platebními kartami. Pokud mohu doporučit, vezměte si s sebou raději hotovost, kterou pak můžete na recepci jednoduše směnit. V tomto hotelu se opravdu všichni velice snažili, aby byli všichni spokojeni. Bez ohledu na to zda jste byli skupina nebo jen pár. Pro každého se našla něco čemu dál přednost. Na recepci jsme našli velice šikovné chlapce, kteří byli vždy velmi ochotní cokoliv zařídit. V hotelu Riu Bambu jste uprostřed veškerého dění. Pláž je vzdálená jen asi 50 m, výlet si můžete vybrat kam chcete, k dispozici je hned několik restaurací a kaváren, párty, program, diskotéka a výborný steak house. Co se týká stravování není co vytknout, byl velký výběr všech možných jídel a nápojů. V hotelu jsme strávili dva týdny báječné dovolené a nezvládli jsme ochutnat všechno, co jsme chtěli. Nechybělo vůbec nic – maso, velmi chutné ryby, drůbež, pizza, těstoviny, rýže, pečivo, čerstvě vymačkané šťávy, ovoce, dokonce i káva byla výtečná. Sportovní aktivity byli prima. Kromě povrchu na tenisovém kurtu, který by potřeboval nový koberec, bylo všechno fajn. Na pláži jsme si na lehátku jen za dva dolary vychutnávali kokosové ořechy. Hotelové bazény byli čisté a bar byl super. Pro děti neměli bazény chybu. Byl pro ně vyhrazen speciální bazén, kde si mohly hrát a bylo na ně dobře vidět. Více k bazénům nemohu říct, protože jsme veškerý čas trávili na pláži.

Jsme na Facebooku