Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu Club Bachata, Maimon (Puerto Plata)

Dominikánský hotel Riu Club Bachata

Hotel Riu Club Bachata se nachází přímo na pláži v zátoce "Bahia Maimon" na severním pobřeží Dominikánské republiky. Zátoka je lemována palmami, které poskytují příjemný stín. Centrum Puerto Plata je vzdáleno cca 9 km a letiště 25 km.

Rozsáhlý hotelový komplex sestává z hlavní budovy a 2-patrových bungalovů, které se rozprostírají v rozlehlé zahradě. V hlavní budově najdete restauraci s nekuřáckou částí a terasou, salónek s barem a pódiem, kasino a kiosek. Hotel sousedí s hotelem Club Hotel Riu Merengue a spolu s dalším hotelem Riu tvoří jeden velký komplex.

Středem areálu je "karibská ulička", kde najdete fitness, wellness a centrum kosmetických služeb, masáže a saunu (za poplatek), kadeřníka, foto služby, zlatnictví a obchod se suvenýry, lékaře, lékárnu a internetovou kavárnu. O zábavu se postará diskotéka "Pacha", která se nachází mezi hotelem Club Hotel Riu Mambo a hotelem Riu Merengue.

V areálu jsou dva bazény, dětské brouzdaliště, vířivka, sluneční terasa, občerstvení u bazénu, restaurace, několik barů a plážový bar "La Vieja". Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénu a na pláži zdarma. Na pláži se nachází i centrum vodních sportů.

V ceně ubytování je stolní tenis, plážový volejbal, kulečník, tenisové kurty a víceúčelové hřiště, na pláži plachtění, windsurfing, kánoe, šlapadla a šnorchlování. Po celý den probíhají pro děti od 4 – 12 let animační programy. Pro dospělé je připraven každý večer zábavní program, živá hudba a představení.

Celkem je k dispozici 610 moderně zařízených dvoulůžkových pokojů. K jejich vybavení patří koupelna, WC, fén, centrálně řízená klimatizace, stropní ventilátor, satelitní TV, minibar, nápojový automat, telefon, trezor a balkón nebo terasa.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatých švédských stolů, 2x týdně pořádá hotel tématické večery. Po celý den neomezená konzumace místních alkoholických a nealko nápojů, včetně nápojů u baru. Pokojový servis pravidelně doplňuje pokojový minibar a automat na nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánský hotel Riu Club Bachata s bazénem
Dominikánský hotel Riu Club Bachata - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená se nám opravdu moc líbila! Počasí nám přálo a hotelový komplex nabízí každému něco – pokud se chcete opalovat nebo toužíte po zábavě a nebo hledáte jen odpočinek. Animační programy byly bezkonkurenční! Tak skvělý tým se jen tak nevidí. I nabízené fakultativní výlety bylo hezké. Sečteno podtrženo - prostě povedená dovolená, kterou doporučuji každému. Nápoje na pokojích nám doplňovali každý druhý den. Naprostá špička byl ale výhled z pokoje – pohled na klidnou zátoku a na otevřené moře! Hotelový personál byl velice milý a ochotný. Jídlo bylo pestré a každý den jsme měli nepřeberný výběr různých pokrmů. Snad jen mořských plodů mohlo být více. Sportovní vyžití bylo bez chyby, až na posilovnu. Bazény se nám moc líbili, asi protože u bazénu byl hned další bar.

Jsme na Facebooku