Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Renaissance Jaragua, Santo Domingo

Dominikánská republika s hotelem Renaissance Jaragua

Luxusní hotel Renaissance Jaragua se nachází přímo na velkolepém bulváru George Washington Avenue (Malecon) v Santo Domingu. Centrum, nákupní možnosti, noční život a řada pěkných restaurací jsou od hotelu vzdáleny jen pár kroků.

Hotel patří mezi nejlepší hotely v celém městě. Je vhodný zejména pro obchodní cestující a pro turisty, kteří si zde chtějí užít svůj volný čas aktivně. Hotel se nachází v krásné zahradě a svým klientům nabízí mimořádný servis a výtečnou kuchyni. Desetipatrový hotel má k dispozici celkem 300 pokojů, z toho je 12 apartmánů. Najdete zde uvítací halu, hotelový trezor, směnárnu, výtah a parkoviště s garážemi. Občerstvit se můžete v kavárně, baru, restauraci nebo zkusit štěstí v kasinu. K dispozici je i zasedací místnost a internetové připojení. K dalším službám hotelu patří pokojový servis a čistírna.
K vnějšímu vybavení hotelu patří bazén. Zahrát si můžete tenis, nebo si zacvičit v hotelovém fitness. Využít můžete i nabídku wellness služeb a masáží (za poplatek). V blízkosti hotelu se nachází golfové hřiště.

Pokoje, ve kterých je sklouben luxus a pohodlí, mají koupelnu se sprchou a WC, fén, klimatizaci, telefon, satelitní TV, internetové připojení, minibar nebo ledničku, kávovar, vybavení k žehlení a trezor. Všechny pokoje mají balkón nebo terasu s výhledem na město nebo na moře.

Stravování: V kavárně Quisqueya Coffee Corner se podává snídaně, v baru Del Sol můžete obědvat nebo se občerstvit v jakoukoliv denní dobu. Večeře jsou podávány v restauraci Champions Sports Bar & Restaurant.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánská republika, hotel Renaissance Jaragua - ubytování

Jsme na Facebooku