Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Paradisus Palma Real, Playa Bavaro

Dominikánská republika - hotel Paradisus Palma Real

Hotel Paradisus Palma Real se nachází přímo na sněhobílé pláži Playa Bavaro. Patří k hotelovému komplexu Paradius Palma Real Resorts, můžete tak využívat veškeré služby a vybavení, které k tomuto luxusnímu hotelu patří. Letiště Punta Cana je vzdáleno asi 20 km.

V areálu najdete 3 bary a 3 restaurace á-la-carte: "Aqua" se středozemní kuchyni, "Mizu" s japonskými specialitami a "The Hydro Grill" s lehkým občerstvením. Nechybí ani hlavní bazén a dětské brouzdaliště. Děti se také mohou těšit na velké hřiště.
Za poplatek mohou klienti navštívit hotelové wellness zařízení "YHI Spa" s širokou nabídkou služeb jako např. masáže, sauna, vířivka a aromaterapie.
Aktivní klienti mohou navštívit fitness nebo se zúčastnit spinningu, jógy, tai-chi či pilates. K dispozici je i plážový volejbal, fotbal, basketbal, půjčovna kol, jízda na koni, stolní tenis a 5 tenisových kurtů. Z vodních sportů hotel nabízí šnorchlování, plachtění nebo kánoe.

Celkem je k dispozici 190 apartmánů. Apartmány o velikosti cca 75 m² mají jedno veliké dvoulůžko nebo 2 prostorná jednolůžka, oddělenou koupelnu a WC, oddělený obývací prostor s TV, CD přehrávač, připojení na internet, minibar, klimatizaci a balkón s vířivkou. V každém apartmánu najdete navíc župany, lůžkoviny a ručníky. Při objednání rodinného balíčku výhod čeká na malé návštěvníky navíc čepice, tričko a nafukovací hračka do vody. Pro dospělé jsou zvýhodněné některé sportovní aktivity a rezervace v některých restauracích a wellness.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánská republika, hotel Paradisus Palma Real - ubytování

Jsme na Facebooku