Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Occidental Allegro, Playa Dorada

Dominikánský hotel Occidental Allegro u moře

Poloha

4-hvězdičkový hotel Occidental Allegro se nachází přímo u písečné, široké pláže Playa Dorada v Dominikánské republice.

K nejbližšímu nákupnímu centru se dostanete pěšky během několika minut. Centrum letoviska Playa Dorada je asi 5 km daleko. Transfer z letiště Puerto Plata trvá asi 20 minut.

Zařízení

Rozlehlý prázdninový resort nabízí k ubytování 501 pokojů, skládá se z hlavní budovy a několika 2- a 3-patrových vedlejších budov.

K jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, bufetová restaurace, pizzerie, 3 á-la-carte restaurace (italská, mexická a gril), 4 bary a snack bar, salón krásy, butik, obchod se suvenýry a foto shop.

V udržované zahradě jsou umístěné 2 prostorné sladkovodní plavecké bazény s odděleným dětským bazénem, sluneční terasa a pool bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování je tenisový kurt (umělé osvětlení za poplatek), boccia, volejbal, stolní tenis, aerobik, kola, jízda na koni (1 x za pobyt 30 minut), vodní pólo, windsurfing, sunfish plachtění, kajaky, potápění v bazénu.

Hotel pravidelně pořádá denní a večerní animace, sportovní a zábavný program, soutěže, show a živou hudbu. Pro nejmenší hosty je připraven mini club.

Za poplatek jsou vodní sporty jako potápění, vodní lyžování, katamarán, parasailing, vodní lyžování a nedaleké 18-ti jamkové golfové hřiště Robert Trent.

Ubytování

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, satelitní TV, klimatizací a některé balkónem. Za příplatek je výhled na moře.

Stravování

All Inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 1x týdně večeře (nutná rezervace předem) v pizzerii nebo v jedné ze tří restaurací á-la-carte, občerstvení od 10:00 do 18:00 hodin, půlnoční občerstvení od 23:00 do 24:00 hodin, místní alkoholické a nealko nápoje od 10:00 do 00:30 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Dominikánský hotel Occidental Allegro s pláží
Dominikánský hotel Occidental Allegro s bazénem
Dominikánský hotel Occidental Allegro s restaurací
Dominikánský hotel Occidental Allegro - ubytování

Místo

Hotel Occidental Allegro, Playa Dorada 19° 45' 58.878" N, 70° 38' 22.0236" W
Location

Jsme na Facebooku