Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Oasis Canoa, Bayahibe

Dominikánský hotel Oasis Canoa

Čtyřhvězdičkový hotel Oasis Canoa leží přímo na dlouhé písečné pláži Bayahibe, asi 800 metrů od národního parku s palmovými háji. Rybářská vesnička Bayahibe s místními bary a restauracemi je vzdálená asi 7 km, transfer k letišti La Romana trvá asi 30 minut.

Oblíbený hotel z roku 1999 v mexickém stylu má 532 pokojů, skládá se z více 2-patrových budov a několika vilek uprostřed tropické zahrady. V komplexu najdete přijímací halu s recepcí (24 hodin), internetovou kavárnu, 5 barů, wellness centrum, kadeřnictví, obchod se suvenýry, klenotnictví, knihivnu, amfiteátr, televizní místnost, bufetovou restauraci, à-la-carte restaurace.
Venku najdete sladkovodní bazén s dětským bazénkem, sluneční terasu s lehátky a slunečníky, snackbar.

V ceně ubytování nebo za poplatek je aerobic, taneční kursy, vodní pólo, windsurfing, potápění v bazénu, kajaky, tenis, stolní tenis, katamarán, basketbal, beachvolejbal, boccia, minogolf, badminton, jízda na koni, fitness centrum. Hotel pořádá bohatý denní a večerní program a show. Zpoplatněno je wellness centrum s whirlpoolem, saunou, aromaterapiemi a masážemi.
Pro děti ve věku 4-12 let je k dispozici miniklub s animacemi a dětské hřiště.

Pokoje jsou v tradičním stylu jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, fénem, telefonem, satelitní TV, rádiobudíkem, klimatizací, minibarem, kávovarem, žehličkou a žehlicím prknem, sejfem (za poplatek), balkónem nebo terasou.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, večeře možné také v à-la-carte restauraci (mexická nebo mezinárodní, po předchozí rezervaci), různé snacky po celý den, místní alkoholické a nealko nápoj po 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánský hotel Oasis Canoa - ubytování
Dominikánský hotel Oasis Canoa s bazénem
Dominikánský hotel Oasis Canoa s pláží

Místo

Hotel Oasis Canoa 18° 20' 34.5912" N, 68° 49' 1.0344" W

Komentáře

Nádherný hotel – doporučujeme! Prostorné pokoje sice nebyly úplně nové, ale čisté, k dispozici bylo vše, co je potřeba. Co se týká servisu, nebyly žádné problémy. Personál byl vždy starostlivý a milý. Hotel leží přímo na nádherné karibské pláži. Vedle hotelu je možnost nákupu suvenýrů. Město Bayahibe je daleko 7 km, jsou zde malé restaurace, bary, obchody. Je zde cenově dostupné spojení taxi. V hotelu je několik restaurací a barů a diskotéka. Doporučujeme potápění Casa Daniel (přímo v Bayahibe, odvoz od hotelu). Jídlo a pití bylo perfektní!! Jídlo bylo vynikající, výběr ohromný. Každou hodinu bylo něco k jídlu. Velký výběr nápojů. Hotel sousedí s národním parkem, který lze využít k procházkám.
Location

Jsme na Facebooku