Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel NH Royal Beach, Punta Cana

Dominikánská republika s hotelem NH Royal Beach

Hotel NH Royal Beach se nachází přímo na písečné pláži Playa Bavaro. Vzdálenost z letiště Punta Cana je přibližně 15 km.

Hotel patří k hotelovému řetězci NH Hotels a má celkem k dispozici téměř 400 pokojů, které vám nabídnou největší komfort a luxus. V hotelu najdete prostornou uvítací halu s recepcí, jídelnu servírující mezinárodní kuchyni, 2 restaurace á-la-carte (mexická a španělská kuchyně), 3 bary, kasino, zlatnictví a butik. V zahradě nechybí bazén, bar a slunná terasa.
Klienti mohou využívat služby celého hotelového komplexu NH, kde se nachází dalších 5 restaurací. O zábavu se postará celá řada animačních programů, sportovní aktivity, večerní show, živá hudba. Mezi další služby hotelu (za poplatek) patří prádelna, business centrum, wellness a lékař.
Hotel ubytovává jen osoby starší 18 let.

Luxusní pokoje, tzv. "Royalrooms", o rozloze 53 m2 mají koupelnu se sprchou a WC, župany a ručníky, fén, klimatizaci a stropní ventilátor, telefon, TV, minibar (voda, pivo, nealko nápoje a malé občerstvení), kávovar, žehlící prkno a žehličku, trezor. Nechybí ani balkón a vířivka.

Stravování: All inclusive - formou pestrých švédských stolů. Večeřet je možné i v některé z restaurací á-la- carte, nutná rezervace předem. Po celý den je připraveno různé občerstvení a neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů. Pokojový minibar je doplňován každý den. Při stravování je nutné vhodné oblečení, u mužů jsou vyžadovány dlouhé kalhoty.

(údaje jsou z roku 2010)

Punta Cana, hotel NH Royal Beach - možnost ubytování

Komentáře

Byla to pro nás pěkná dovolená. Měli jsme moc pěkný pokoj. Pláž byla skvělá. Jediné co nám vadilo, byl pouze úklid na pokojích. Záleželo na tom, kolik necháte spropitné! Hotel je naprosto vhodný pro odpočinek a nicnedělání. Servis a personál byl ochotný, ale poněkud pomalý. Jídlo bylo pestré a často obměňované. Kvůli lehátkům na pláži je nutné si o něco přivstat, jinak na vás nezbudou. U bazénu jsme občas narazili na společensky unavené a hlučné Američany a Kanaďany.

Jsme na Facebooku