Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel NH Real Arena Resort, Punta Cana

Hotel NH Real Arena Resort, Dominikánská republika

Luxusní hotel NH Real Arena Resort se nachází uprostřed bujné tropické zahrady, přímo u 3 km dlouhé sněhobílé pláže Playa Bavaro. Letiště Punta Cana je vzdáleno asi 20 km.

Středem celého hotelového areálu je tzv. "Pizza", kde najdete seskupené všechny restaurace (orientální, italskou a karibskou) a restauraci "Romantik". Občerstvit se během dne můžete i v gril baru na pláži.
Odpočinout si můžete u některého z bazénů nebo ve vířivce. V hotelu se nachází kasino, lékař, prádelna a internetový koutek (vše za poplatek). Dětský klub nabízí hlídání dětí a zábavu pro ty nejmenší po celý den.
Večer hotel nabízí pestrý animační program, živou hudbu a různá představení.

Velice pěkné pokoje jsou rozmístěny ve 4-patrových budovách po celé zahradě hotelového areálu. Pokoje mají koupelnu se sprchou a hydromasážní vanou, WC, fén, klimatizaci, stropní ventilátor, telefon, satelitní TV, minibar, trezor, vybavení k žehlení. Nechybí ani balkón nebo terasa. Všechny pokoje mají stejné vybavení, liší se jen výhledem. Pokojový servis je k dispozici po celý den.

Stravování: All inclusive - formou švédských stolů. Večeřet můžete i v restauracích á-la-carte (nutná rezervace předem). V ceně je neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů po celý den. Mezinárodní alkoholické a nealko nápoje jsou zdarma k dispozici jen v baru "Tanthra" od 0.00 – 03.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánská republika, hotel NH Real Arena Resort - ubytování

Komentáře

Ačkoliv jsme se o tomto hotelu na internetu dočetli různá hodnocení, byli jsme velice mile překvapeni. Určitě se sem zase někdy rádi podíváme. Hotel nebyl plně obsazen, proto se nám mohl personál věnovat. Nevím, zda by tomu tak bylo i při plném obsazení hotelu. Moc se mi líbilo, že hoteloví hosté různých národností dbali na vhodné oblečení a tím dodávali hotelu příjemnou a ležérní atmosféru. Večerní zábava byla na velice vysoké úrovni, nic kýčovitého, jak tomu někdy na dovolených bývá. Jedinou malou připomínku bych měla ke stravování. Teplota pokrmů u švédských stolů byla spíše vlažná, než teplá. Myslím, že by se s tím mělo něco udělat. Jinak bylo jídlo kvalitní, velice chutné a výběr byl více než pestrý.

Jsme na Facebooku