Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Majestic Colonial, Punta Cana

Dominikánský hotel Majestic Colonial u moře

5-hvězdičkový hotel Majestic Colonial se nachází ve východní části Dominikánské republiky, přímo u jedné z nejkrásnějších pláží Playa Bavaro, obklopen tropickou vegetací.

Tropická zahrada Manati Park je vzdálená asi 7 km, turistická atrakce Altos de Chavón 32 km. Mezinárodní letiště Punta Cana je přibližně 30 km daleko od hotelu, La Romana asi 1 hodinu jízdy a letiště Santo Domingo Las Americas cca 3,5 hodiny.

Luxusní, plně klimatizovaný hotel v koloniálním stylu byl otevřen v roce 2005 a nabízí k ubytování celkem 658 pokojů, z toho je z 641 junior suit a 16 suit.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí a směnárnou, výtahy, hlavní bufetová restaurace, rozdělená do 2 částí s mezinárodní a italskou kuchyní, 5 á-la-carte restaurací (karibská, orientální kuchyně, gurmánská kuchyně), 9 barů, kasino, noční klub, kadeřnictví, business centrum, veřejný internet Wi-Fi (za poplatek), obchody.

Středem celého areálu je velký bazénový komplex se 400 metrů dlouhým plaveckým bazénem (sladkovodním), swim-up barem, pool barem a 2 vířivkami jacuzzi.

Pro nejmenší hosty jsou připraveny dva mini cluby (3 - 14 let) a oddělený dětský bazén. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou k zapůjčení u bazénu i na pláži zdarma.

V ceně ubytování je posilovna a wellness lázně s whirlpoolem, saunou, tureckými lázněmi, sportovní aktivity jako windsurfing a kanoistika, tenis, stolní tenis, aerobik, basketbal, plážový volejbal, biliár. Hotel pravidelně pořádá animační programy a večerní show.

Za poplatek jsou motorové vodní sporty (např. vodní lyže, jízda na banánu), parasailing, potápění, kosmetické procedury a masáže. 18-jamkové golfové hřiště Nick Price Golf se nachází pouhých 5 minut chůze od hotelu.

Junior suity jsou komfortně zařízené, k jejich vybavení patří kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, koupelna s hydromasážní vanou, sprcha / WC, vysoušeč vlasů, telefon, internetové připojení (za poplatek), trezor, TV se satelitním příjmem, minibar, kávovar, stropní ventilátor, klimatizace, balkón nebo terasa s výhledem na tropickou zahradu nebo na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, možnost večeře v restauraci à-la-carte (nutná rezervace předem), občerstvení po celý den, místní a mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje po celý den, stolní víno při večeři.

(údaje jsou z roku 2012)

Dominikánský hotel Majestic Colonial s pláží
Dominikánský hotel Majestic Colonial s bazénem
Dominikánský hotel Majestic Colonial - ubytování

Místo

Hotel Majestic Colonial, Punta Cana 18° 43' 50.952" N, 68° 28' 2.3988" W

Komentáře

Celkově to byla opravdu pohodová dovolená. Hotel doporučujeme v každém případě, služby, jídlo i pokoje byly skvělé. Pláž a moře fantastické. Hotelové zařízení bylo velmi hezké a dobře udržované. Téměř každý den se tady konala svatba buď v chrámu nebo na pláži. Bazén je opravdu velký a rozlehlý. Pláž byla velmi pěkná a čistá. Pokoje byly také hezké a velké, uprostřed místnosti byla jacuzzi vana, kterou jsme také používali. Pokoje se uklízely každý den, doporučujeme nechat každé 3-4 dny spropitné pokojským (asi 3-4 dolary). Celý personál byl velmi přátelský a ochotný. Většina číšníků mluvila docela dobře anglicky, takže se můžete snadno dorozumět. Jídlo bylo opravdu velmi dobré a byl ho obrovský výběr. Zvláště snídaně formou bufetu byla skvělá. Vždy čerstvé, zralé ovoce a domácí šťávy, vejce ve všech variantách, domácí bagely, pečivo z vlastní pekárny. Barmani nám namíchali téměř jakýkoliv koktejl, který jsme chtěli.
Location

Jsme na Facebooku