Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ifa Villas Bavaro Beach Resort, Playa Bavaro

Hotelové zařízení Ifa Villas Bavaro Beach Resorts, Playa Bavaro

Hotelový komplex Ifa Villas Bavaro Beach Resort sestává ze tří různých zařízení. Podle toho, ve které části hotelu jste ubytováni, je vzdálenost k pláži v rozmezí od 400 – 800 metrů. Ubytování je možné v apartmánech IFA Villas Bávaro, v bungalovech IFA Bávaro Village a v IFA Ocean. Na pláž můžete dojít pěšky nebo se nechat dovést zdarma kyvadlovým autobusem. Transfer z letiště Punta Cana trvá asi 20 minut.

Rozsáhlý hotelový komplex proběhl v roce 2008 rozsáhlou rekonstrukcí. Hotel má k dispozici 652 pokojů a najdete zde vstupní halu s recepcí, 2 jídelny, 3 restaurace á la carte ( japonská, mexická a gournet kuchyně), gril restaurace, pizzerie a 7 barů. V areálu jsou 3 samostatné bazény s dětskými brouzdališti, obchod se suvenýry a minimarket. Děti, ve věku od 4-12 let, se mohou těšit na dětský miniklub plný zábavy (dopolední a odpolední program). Během dne probíhá řada animačních programů a večer společenský program. V hotelu je k dispozici internetová kavárna (za poplatek).
Ke sportovnímu vyžití mohou klienti využívat 2 tenisové kurty, plážový volejbal, basketbal, kánoe, surfování, plachtění, katamarán, šnorchlování, fitness a aerobic. Za poplatek je k dispozici noční provoz tenisových kurtů, jízda na koni, vodní lyžování, potápěčská škola a rybaření na moři.
Klienti mohou za poplatek navštívit hotelové wellness centrum a využít parní lázně, saunu, masáže, vířivky a nebo kosmetický salon.
Odpočinout si můžete na překrásných písčitých plážích ve stínu kokosových palem. Lehátka a ručníky jsou na pláži i u bazénu zdarma.

Moderně zařízené pokoje mají sprchu a WC, fén, telefon, kabelovou TV, trezor, ledničku, klimatizaci, stropní ventilátor a balkon. Ubytování v řadových bungalovech je v zadní části komplexu. Pokoje jsou zařízené v karibském stylu a mají navíc malou terasu.

Stravování all inclusive probíhá formou švédských stolů. Obědy jsou podávány z části v gril restauraci na pláži nebo v pizzerii u bazénu. Večeřet můžete také v restauraci á la carte (nutná rezervace předem). Občerstvení se podává od 12.00 – 02.00 hodin. Neomezená konzumace nealko nápojů a místních alkoholických nápojů od 08.00 – 02.00 hod ( na diskotéce od 23.00 – 04.00 hodin). Stravování v restauraci gourmet je za příplatek.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Ifa Villas Bavaro Beach Resort - možnost ubytování

Komentáře

V tomto hotelu jsme byli velice spokojeni. Možnost vycházek byla u tohoto hotelu bohužel poněkud omezena. Hledali jsme hotel v dobré cenové relaci a s dobrými podmínkami pro koupání. Pláž neměla chybu!!! Ubytování v bungalovech bylo velice hezké. Personál k nám byl vstřícný a přátelský, bez ohledu na spropitné. Grilované pokrmy byly sice trochu tuhé a suché, ale chutné. Vzhledem k tomu, že jsme lenoši, nevyužili jsme bohatou nabídku sportovního vyžití.

Jsme na Facebooku