Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iberostar Hacienda Dominicus, Bayahibe

Dominikánský hotel Iberostar Hacienda Dominicus

Pětihvězdičkový hotel Iberostar Hacienda Dominicus leží přímo na lehce se svažující, krásné písečné pláži Bayahibe. K rybářské vesničce Bayahibe je to cca 5 km a transfer k letišti Punta Cana nebo Santo Domingo trvá asi 2 hodiny.

Prázdninový hotel známého španělského hotelového řetězce Iberostar je harmonicky vsazen do krajiny. Hotel disponuje celkem 502 pokoji, které se nacházejí v 1- a 2-patrových budovách. K zařízení patří přijímací hala se sedacími kouty, lobby bar s WLAN (za poplatek), několik barů, bufetová restaurace a další á-la-carte restaurace se specialitami. Dále je tu čítárna, herna, obchod se suvenýry, butik, minimarket, diskotéka, wellness centrum, lékařská služba 24 hodin denně.

V atraktivní tropické zahradě se nacházejí 3 plavecké bazény, samostatný dětský bazén a sluneční terasy. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénu i na pláži zdarma. Na pláži je také restaurace s barem.

V ceně ubytování je aerobic, billiard, kuželky, fitness, tenis (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, volejbal, kajaky, plachtění na katamaránu, windsurfing a potápění v bazénu. Během dne i večer hotel pořádá různé animace včetně hodin tance. Za poplatek je potápěčská škola, všechny wellness služby (např. masáže), v blízkosti je možnost jízdy na koni a golfové hřiště.
Pro děti 4 - 12 let je připraven miniclub a dětské hřiště.

Vkusně zařízené komfortní pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou s WC, fénem, klimatizací, stropním ventilátorem, telefonem, satelitní TV, sejfem (za poplatek), kávovarem a minibarem, balkónem nebo terasou.
Juniorsuity mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a leží blíž k pláži.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy, večeře formou bohatého bufetu, večeře v restauraci á-la-carte (možná po předchozí rezervaci), snacky během dne, nealko nápoje po 24 hodin, alkoholické nápoje od 9 do 2 hodin, také na diskotéce.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánský hotel Iberostar Hacienda Dominicus - ubytování
Dominikánský hotel Iberostar Hacienda Dominicus s bazénem

Místo

Hotel Iberostar Hacienda Dominicus 18° 20' 52.9116" N, 68° 49' 21.1764" W

Komentáře

Již dlouho jsme toužili po dovolené v Karibiku a nebyli jsme zklamáni. Byla to dovolená snů a tento hotel bychom příště zvolili zase. Personál byl milý, a i přes all-inclusive byl podnik rodinný a osobní.
Location

Jsme na Facebooku