Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iberostar Grand Hotel Bavaro, Playa Bavaro

Hotel Iberostar Grand Hotel Bavaro, Playa Bavaro

Luxusní hotel Iberostar Grand Hotel Bavaro se nachází přímo na překrásné několik kilometrů dlouhé pláži Bávaro, na jižním konci hotelového komplexu Iberostar.

Hotel svým klientům nabízí příjemné prostředí a luxusní vybavení, které zaručuje nezapomenutelnou dovolenou. Třípatrový hotel je postaven do tvaru písmene U. V areálu najdete tropickou zahradu s umělým jezírkem, bazény, bary a slunnou terasu. Pro aktivní sportovce je k dispozici oddělený plavecký bazén.
V hlavní jídelně a restauraci si můžete vychutnat mezinárodní kuchyni i kulinářské lahůdky. Jistě si nenechte ujít večeře v některé ze 4 restaurací á la carte – japonské, italské, gourmet a nebo v restauraci “Surf & Turf”, kde se podávají místní speciality. Kromě toho jsou dále k dispozici různé bary, hudební bar nebo kuřácký bar.
Tento hotel mohou rezervovat jen osoby starší 18 let, hotel nepřipouští rezervace pro rodiny s dětmi.
Po celý den probíhá pestrý animační program, večer zábavní večery, živá hudba, divadlo a diskotéka.

Apartmány jsou příjemně zařízené tak, aby zajišťovali veškerý komfort a maximální soukromí klientů. Jsou vybaveny mramorovou vanou s vířivkou, plazmovou TV, Hi-fi, připojením na internet, trezorem, minibarem. Nechybí ani balkon nebo terasa. Pokojový servis je k dispozici po celý den. Apartmány s výhledem na moře jsou za příplatek.

Stravování je formou švédských stolů. Možnost stravování i v restauracích á la carte. Občerstvení a neomezená konzumace mezinárodních alkoholických a nealko nápojů po celý den. Pokojový minibar s alkoholickými nápoji.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánská republika, Iberostar Grand Hotel Bavaro

Komentáře

Nebyli jsme vůbec spokojeni. Z důvodu změny rezervace jsme byli nuceni se přestěhovat. Původně jsme měli být ubytováni v “Iberostar Bavaro”, ale ocitli jsme se v hotelu “Iberostar Grand Bavaro”. V hotelu probíhaly stavební práce a na pokojích bylo hodně komárů. O hotelovém servisu se v tomto případě nedá ani mluvit. Vedení hotelu bylo arogantní a spropitné 2 dolary bylo pro personál zřejmě málo. Restaurace byly poměrně často zavřené. Museli jsme přijmout náhradu v “Iberostar Bavaro”. V jídelně byla teplota vzduchu 18°C. Jemný písek asi odfouknul vítr, protože na pláži se pod svrchní vrstvou nacházela jen stavební suť a střepy. Voda v hotelovém bazénu byla kalná a plná písku. Kolem bazénu se povalovaly sklenice z předešlého dne.

Jsme na Facebooku