Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iberostar Costa Dorada, Playa Dorada

Bazén v hotelu Iberostar Costa Dorada

Hotel Iberostar Costa Dorada se nachází přímo na dlouhé pláži. Centrum Playa Dorada je vzdálené asi 15 minut pěšky a Puerto Plata asi 5-10 minut autem. Transfer z letiště Puerto Plata trvá asi 30 min.

Hotel má k dispozici asi 561 pokojů. Ty jsou rozmístěny po celém areálu, v několika třípatrových budovách. V hotelu najdete velkou vstupní halu s posezením a terasou, jídelnu, 3 restaurace á la carte (brazilská, mezinárodní a mexická kuchyně), 4 bary, občerstvení, diskotéku, obchody, minimarket. Nechybí ani internetový koutek (za poplatek), lékař a kosmetický salon. V rozlehlé udržované zahradě najdete několik bazénů a dětské brouzdaliště. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma. Děti se mohou těšit na zábavný miniklub (od 4-12 let), za poplatek je k dispozici hlídání dětí.

Hotel nabízí různé druhy ubytování. Luxusní pokoje jsou velice dobře vybaveny. Mají koupelnu s WC, fén, telefon, satelitní TV, trezor, kávovar, minibar, klimatizaci, stropní ventilátor a terasu nebo balkon.
Prostorné apartmány jsou orientovány k moři a mají navíc obývací prostor. V rodinných pokojích lze ubytovat maximálně 2 dospělé a 3 děti.

Klienti mohou za poplatek vyzkoušet potápění, surfování nebo plachtění a katamarán. Golfové hřiště je vzdáleno 5 km. Zdarma je k dispozici fitness, tenisové kurty, stolní tenis, volejbal, vodní polo, lukostřelba, aerobic, sauna nebo vířivka.
Klienti mají každý den zdarma 1 hodinu surfování, katamarán nebo kánoe.
Hotel pořádá po celý den animační programy. Večer se můžete těšit na živou hudbu, různá představení nebo na diskotéku.

Stravování all inclusive je formou švédských stolů. Jednou týdně můžete večeřet v restauraci á la carte (nutná rezervace předem). Občerstvení, místní nápoje a některé mezinárodní nápoje po celý den (alkoholické nápoje do 02.00 hodin) v ceně. V pokojovém minibaru je zdarma doplňována voda, nealko nápoje a pivo.

Hotel Iberostar Costa Dorada, Playa Dorada - pláž

Komentáře

V tomto hotelu jsme byli poprvé a můžeme ho jen doporučit. Nejvíce se nám líbil ranní zpěv ptactva. Je to ten pravý pocit, že jste v Karibiku! Hotel je naprostá jednička! Je mnohem hezčí, než jak je vidět na fotkách. Do města je to pěšky jenom kousek. Ať jdete na pláž nebo k bazénu v jakoukoliv hodinu, pokaždé najdete volné lehátko a slunečník. Na pláži se můžete volně procházet, aniž by vás kdokoli obtěžoval. Pokoj byl velmi prostorný a postel obrovská.

Jsme na Facebooku