Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hotetur Dominican Bay, Boca Chica

Hotelový areál Hotetur Dominican Bay v Boca Chica

Hotel Hotetur Dominican Bay se nachází v okrajové části města Boca Chica. Pláž s vlastním plážovým klubem, patřící k hotelu, je vzdálená asi 300 m. Obchody a další bary jsou v bezprostřední blízkosti hotelu. Hlavní město Santo Domingo je vzdáleno asi 30 km.

V tomto 3-hvězdičkovém hotelu je k dispozici celkem 437 pokojů, které jsou po hotelovém areálu rozmístěny ve 2- a 3-patrových budovách. Najdete zde recepci s posezením, společenskou místnost, restauraci s nekuřáckým oddělením, 2 á la carte restaurace s karibskou a italskou kuchyní a 3 bary.
V prostorné zahradě se nachází 2 bazény s odděleným dětským brouzdalištěm, slunná terasa a občerstvení u bazénu. Na pláži máte možnost se osvěžit v plážovém baru. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou k dispozici zdarma. Děti ve věku od 4-12 let se mohou těšit na dětský miniklub. Po celý den a večer je připravena řada zábavných animačních programů.

Ke sportovnímu vyžití nabízí hotel zdarma stolní tenis, basketbal, plážový volejbal, stolní fotbal a kulečník. Za poplatek si mohou klienti hotelu dopřát masáže nebo na pláži vyzkoušet některé vodní sporty. K dispozici jsou například vodní lyže, plachtění, surfování, katamarán, šnorchlování, jízda na nafukovacím banánu, šlapadla nebo si můžete pronajmout koně.

Příjemně zařízené pokoje mají koupelnu s WC, telefon, trezor, satelitní TV, klimatizaci a balkon.

Stravování all inclusive probíhá formou švédských stolů. Večeřet je možné i v některé z restaurací á la carte, nutná je však rezervace předem a některá jídla jsou za příplatek. Občerstvení na pláži a u bazénu probíhá od 12.00 – 14.30 hodin a večerní od 23.00 – 04.00 hodin v hlavní jídelně Hibiskus. Po celý den neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Hotetur Dominica Bay - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená odpovídala našim očekáváním. Co jsme bohužel neočekávali, že přistaneme na letišti v Punta Cana, které je od hotelu poměrně dost vzdálené. Je to nespravedlivé, protože v blízkosti se nacházejí i jiná letiště. Dlouhá cesta z letiště se nám příliš nelíbila. Kromě této drobné nepříjemnosti to pro nás byla vyloženě odpočinková dovolená. V koupelně jsme trochu postrádali věšáky na ručníky. Zaměstnanci hotelu byli velice příjemní, v tomto ohledu si nemůžeme na nic stěžovat. Co se týká jídelníčku, měl by být brán více ohled na mezinárodní klientelu a tomu by měl být přizpůsoben i výběr jídel. My jsme si vždycky našli něco, co nám chutnalo. Pláže jsou moc hezké a čisté.

Jsme na Facebooku