Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hotasa Luperon Beach Resort, Luperon

Dominikánský hotel Hotasa Luperon Beach Resort

Hotel Hotasa Luperon Beach Resort se nachází přímo na jemné písčité pláži Playa Luperon. Uprostřed nedotčené přírody je obklopen palmami a chráněn korálovým útesem. Malá rybářská vesnička Luperon je od hotelu vzdálena asi 3 km a najdete v ní řadu typických barů a restaurací. Letiště Puerto Plata je vzdálené cca 90 min.

Velkoryse zařízený hotelový komplex se skládá ze dvou samostatných hotelů – Luperon Beach Resort a Tropical Luperon Beach. Klienti mohou využívat veškerého vybavení obou částí hotelu.
K dispozici je celkem 662 pokojů, které jsou rozmístěny ve 22 třípatrových budovách. Velká recepce s posezením se nachází v části Beach Resort. Dále zde najdete 2 bary, jídelnu a restauraci á-la-carte, obchod se suvenýry, kadeřnictví, obchod, mini market, lékařskou ordinaci a internetový koutek (obojí za poplatek).

V udržované a prostorné zahradě se nacházejí 2 bazény, bar a sluneční terasa. Na pláži se o vaše občerstvení postará plážový snack-bar a diskotéka. Lehátka, ručníky a slunečníky jsou na pláži i u bazénu k dispozici zdarma. Děti se mohou těšit na oddělené brouzdaliště, hřiště a animační programy.

Hosté mohou ke sportovnímu vyžití zdarma vyzkoušet windsurfing, plachtění, jízdu na nafukovacím banánu, kánoe, šnorchlování. K dispozici jsou také tenisové kurty, basketbal, volejbal, stolní tenis, lukostřelba, kulečník a aerobic. Po celý den probíhá v hotelu animační program a večer se konají představení v amfiteátru.
Za poplatek je možné na pláži vyzkoušet rybaření na širém moři nebo si půjčit potápěčské vybavení.

Standardní pokoje jsou vkusně vybavené, mají koupelnu a WC, trezor, satelitní TV, ledničku, klimatizaci a balkón.
Rodinné pokoje jsou určeny pro 1-4 osoby (max. 2 dospělí a 2 děti), mají stejné vybavení, jen jsou o něco prostornější.

Stravování: All inclusive - všechna hlavní jídla formou švédských stolů, večeřet je možné i v restauraci á-la-carte (nutná rezervace předem), po celý den různé občerstvení, stolní víno a konzumace místních alkoholických a nealko nápojů od 10.00 – 02.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Hotasa Luperon Beach Resort - ubytování
Hotel Hotasa Luperon Beach Resort s bazénem
Hotelový areál Hotasa Luperon Beach Resort

Komentáře

Byla to odpočinková, pěkná, klidná dovolená snů! Jednoduše skvělé! Klidná poloha hotelu, odříznutá od rušného města. Hotelový bazén byl veliký a nádherný, bohužel tu nejsou žádné skluzavky. Občerstvení u bazénu bylo velice dobré, obsluha velmi příjemná. Na pokoji jsme potřebovali vyměnit hadici od sprchy, to trvalo jeden celý den. Během 2-3 dnů jsem poznali, kdo je na recepci nejspolehlivější a na koho se můžeme se vším obrátit. Vzhledem k tomu, že nejsme žádní velký sportovci, bylo pro nás sportovní vyžití více než dostačující. Určitě doporučujeme vzít si s sebou boty do vody a šnorchl. Byla by škoda neprozkoumat korálový útes, který je bohužel pokrytý ježovkou mořskou.

Jsme na Facebooku