Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hilton Santo Domingo, Santo Domingo

Hotel Hilton Santo Domingo na pobřeží Santo Dominga

Luxusní hotel Hilton Santo Domingo má velice pěknou polohu, nachází se přímo na bulváru El Malecon. Centrum hlavního města Santo Domingo je od hotelu vzdáleno jen 15 minut chůze, letiště asi 30 minut jízdy.

Nádherný hotel byl otevřen v roce 2005. Má 21 poschodí a je zde k dispozici celkem 228 pokojů, z toho 32 elegantních apartmánů. Hotel je oblíben zejména pro své skvělé hotelové a pokojové vybavení, přepychový servis a srdečnou pohostinnost. V hotelu na vás čeká příjemná klimatizovaná vstupní hala s recepcí, útulný bar a znamenitá restaurace. K dispozici je hotelový trezor, směnárna, výtah, prádelna, lékař a hotelové parkoviště. Dále zde najdete kiosek a kasino. Pro cestující za obchodními záležitostmi je k dispozici zasedací místnost a internetové připojení.
K vnějšímu zařízení hotelu patří bazén, bar u bazénu a snack bar. Nechybí zde ani lehátka a slunečníky. Aktivně odpočívat můžete v hotelovém fitnesscentru.

Příjemně a moderně zařízené pokoje mají koupelnu se sprchou i vanou, WC, fén, telefon, satelitní a kabelovou TV, rádio, internetové připojení a trezor. Dále mají pokoje vlastní minibar, klimatizaci, prostorná lůžka a koberce.

Stravování je možné formou polopenze nebo plné penze. Snídani a oběd můžete využít v jídelně formou švédských stolů. Obědvat a večeřet je navíc možné i v restauraci á la carte, které nabízejí speciální jídla.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Hilton Santo Domingo - možnost ubytování

Jsme na Facebooku