Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hacienda Principe Club San Juan, Rio San Juan

Hotel Hacienda Principe Club San Juan, Rio San Juan - bazén v zahradě

Příjemný hotel Hacienda Principe Club San Juan se nachází v západní části hotelového komplexu Bahia Principe v Dominikánské republice. K dispozici je 202 pokojů, které jsou rozmístěny do několika jednopatrových domků. V hotelu najdete oddělenou recepci, luxusní jídelnu, bar, občerstvení a slunnou terasu s bazénem. Upravenou zahradou dojdete až k pláži, kde se nachází fitness a moderní wellness centrum s masážemi. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu a na pláži zdarma.
Na pláži můžete zdarma vyzkoušet surfování, plachtění, katamarán, kanoe, šlapadla nebo šnorchlování. V areálu jsou k dispozici 3 tenisové kurty, basketbal, volejbal, kola, mini golf, stolní tenis, lukostřelba a fitness nebo aerobic. Za poplatek různé vodní sporty na pláži, jízda na koni a golfové hřiště v blízkosti hotelu.
Pro děti je zde miniklub, kde je připraven bohatý program.
Klienti hotelu mohou navíc využívat služeb hotelu Bahia Principe a Pueblo Principe.

Pokoje jsou od pláže ve vzálenosti 20 - 150 m. Světlé a příjemně zařízené pokoje mají koupelnu a WC, fén, klimatizaci, stropní ventilátor, telefon, satelitní TV, trezor, minibar (zdarma nealko nápoje, voda a pivo) a balkon.

Stravování all inclusive probíhá formou bohatých švédských stolů. Jednou v týdnu se koná večeře v jedné ze čtyř restaurací á la carte (nutná rezervace předem). Občerstvení je v ceně po celý den. Neomezená konzumace místního stolního vína, alkoholických a nealkoholických nápojů po celý den ve všech barech (od 10.00 – 03.00 hodin).

Hotel Hacienda Principe Club San Juan na pobřeží u Rio San Juanu

Komentáře

Byla to pohádková a odpočinková dovolená. Připadal jsem ji jako v ráji! Veselí a přátelští lidé, skvělý hotel, klid, pohoda, krásná příroda, možnost poznat kulturu nové lidi…a mohl bych ještě pokračovat! Nemělo to jedinou chybu! Hotel byl úžasný. Bylo to přesně to, po čem jsme toužili. Klid, skoro prázdné pláže, dobré ubytování a skvělý servis! Kdo hledal povyražení, mohl navštívit sousední hotel Bahia Principe. Ubytování bylo velice příjemné. Měli jsme soukromí a pěkně vybavený pokoj. Všechno je v areálu velice blízko. Personál je přívětivý a ochotný. Pokud nemluvíte cizími jazyky, snaží se nám porozumět a pomoci. Hotel je na velice odlehlém místě. Nejbližší městečko San Juan je vzdáleno ca. 20 km. V hotelu ale najdete téměř všechno, takže vám to ani nemusí být líto. Probíhají zde i animační programy. Sportovní zařízení hotelu jsme moc nevyužívali. Vybavení na potápění a šnorchl jsme měli vlastní. Moře bylo bohužel jako zametené, neviděli jsme ani jednu rybičku! Pláže byly překrásné. Odpočívali jsme pod stříškami z palmových listů. Lidí bylo málo, moře průzračné a téměř bez kamenů. Jen kolem půl páté odpoledne se obvykle vyrojily písečné blechy, které opravdu bolestivě koušou! U hlavního bazénu bylo velice rušno. Mně osobně vadila příliš hlasitá hudba. Každý si ale může vybrat, takže jsme dali přednost klidnějšímu prostředí u jiného bazénu. Dlaždičky u bazénu docela klouzaly, pro děti to moc bezpečné nebylo. Moc se mi líbil bar u bazénu, kam připlavete a můžete si objednat drink!

Jsme na Facebooku