Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Paradise Samana, poloostrov Samana

Hotel Grand Paradise Samana na poloostrově Samana

Tento klidný a idylický hotel se nachází téměř na pláži. Malebná vesnička Las Galeras je vzdálená jen několik minut chůze. Do města Samana (ca. 25 km) jezdí pravidelně linkový autobus. Kdo má rád pohodlí může využít taxi. Transfer z letiště Samana trvá asi 45 minut.

Rozsáhlý udržovaný hotelový komplex má k dispozici více než 284 pokojů, které jsou rozmístěny do několika nižších budov, a více než 50 přízemních bungalovů, rozmístěných v palmových zahradách. V hotelu najdete vstupní halu s recepcí, restauraci s jídelnou, občerstvení, plážový bar, 2 restaurace á la carte, kiosek se suvenýry, mini market a divadlo. V zahradě jsou 2 bazény, jeden s dětským brouzdalištěm, bar a slunná terasa. Pro děti, ve věku 4-12 let, je připraven mini klub plný zábavy.

Pokoje Superior jsou velice prostorné a vkusně zařízené. Mají koupelnu se sprchou a WC, fén, dvě dvoulůžka, telefon, satelitní TV, minibar s vodou a nealkoholickými nápoji, trezor (za poplatek 14 USD na týden) a klimatizaci. Pokoje mají balkon nebo terasu s výhledem do zahrady a nebo na moře.

Bungalovy jsou zařízeny velice podobně jako pokoje Superior. Mají navíc obývací kout a malou kuchyň. Ložnice jsou v patře a nechybí ani terasa.

Ke sportovnímu vyžití jsou k dispozici zdarma dva tenisové kurty, volejbal, jízdní kola, stolní tenis, aerobic, surfování, plachtění, kanoe a vybavení na šnorchlování. Za poplatek potápěčská škola a jízda na koni. Pro zábavu mají klienti zdarma k dispozici mini golf, šipky, kulečník a diskotéku. Přes den hotel pořádá řadu animačních programů. V hotelu je i internetová kavárna (za poplatek).

Písčitá pláž je dlouhá asi 500 m. Před sluníčkem se můžete schovat ve stínu kokosových palem. Ručníky a lehátka jsou u bazénu a na pláži zdarma.

Stravování all inclusive formou švédských stolů. Jednou týdně je možné večeřet v restauraci á la carte, kde je nutná rezervace předem. K dispozici občerstvení, nápoje a místní alkoholické nápoje (od 10.00 do 02.00 hodin).

Zákoutí u hotelu Grand Paradise Samana

Komentáře

V tomto hotelu jsem byl už několikrát a musím říct, že kvalita a servis je každým rokem lepší. Tento hotel je vhodný pro všechny, jak pro zamilované párečky, tak pro ty, kteří cestují sami. Pokoje jsou velice prostorné a hezky zařízené. Pokojový servis je velice precizní. Personál hotelu je přátelský a ochotný. Hotel se nachází na velice klidném místě. Čistota a servis v restauracích neměl žádnou chybu! Animační programy jsou velice pestré. Animátoři nejsou dotěrní. Jsou rádi, když se zapojíte, ale k ničemu nejste nuceni. Sportovní vyžití je naprosto dostačující, můžete vyzkoušet úplně všechno. Pláže jsou ideální pro rodiny s dětmi, protože na začátku jsou velice mělké. Dá se zde ale i dobře zaplavat. U bazénu bylo vždy čisto. S hlídáním ratolestí nebyl žádný problém, protože místní mají velmi rádi děti. Nemusíte mít strach, děti jim můžete klidně bez pochyb svěřit.

Jsme na Facebooku