Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Paradise Bavaro, Playa Bávaro

Dominikánský hotel Grand Paradise Bavaro

Hotel Grand Paradise Bavaro se nachází na překrásné písčité pláži Playa Bávaro. Letiště je vzdáleno asi 35 minut cesty autem. Rozsáhlý hotelový komplex patří do hotelového řetězce Amhsa Marina.

K vybavení hotelu patří uvítací hala s recepcí, jídelna, tři restaurace á-la-carte (asijská kuchyně za poplatek), několik barů, diskotéka a obchod se suvenýry.
V udržované zahradě najdete dva nádherně uspořádané bazény s barem a slunnou terasou. Lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma. Děti ve věku od 4-12 let se mohou těšit na animační program, hřiště a dětské brouzdaliště. Za poplatek je možné zajistit hlídání dětí.

Zdarma můžete využít posilovnu, hrát stolní tenis, volejbal, kulečník, tenis (noční osvětlení za poplatek), cvičit aerobic nebo šnorchlovat a potápět se v bazénu. Zdarma je i půjčování kol (1 hodina na den), jízda na koních a windsurfing (nutné nahlásit předem).
K dispozici je wellness centrum nabízející masáže a kosmetické služby (za poplatek). Za poplatek si můžete na pláži vyzkoušet jízdu na nafukovacím banánu, vodní lyže a potápění.

K dispozici je 504 pokojů, které se nacházejí v několika vícepatrových budovách. Pokoje jsou příjemně zařízené, mají koupelnu s vanou nebo sprchou, WC, fén, telefon, trezor, kabelovou TV, minibar a balkon nebo terasu.

Stravování: All inclusive - všechna jídla formou švédských stolů. Dle přání je možné večeřet i v restauracích á la carte, nutná je rezervace předem a vhodné oblečení. Po celý den je připraveno občerstvení a neomezená konzumace místních alkoholických a nealko nápojů.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánský hotel Grand Paradise Bavaro - možnost ubytování

Komentáře

Celkově jsme byli v tomto hotelu velice spokojeni. Můžeme ho jen doporučit, všechno – služby, personál a vybavení – na úrovni! Jako rekreační pobyt naplnil tento hotel plně moje očekávání. Poloha hotelu pro nás byla v pořádku. Záleží na tom, co od své dovolené očekáváte, od toho se všechno odehrává. Nám bylo z důvodu bezpečnosti doporučováno nevzdalovat se příliš daleko od hotelového komplexu. Pro nás to bylo v pořádku, protože v hotelu bylo tolik zábavy, že nebylo třeba hledat ji jinde. Stravování bylo velice pestré a každý si vždy našel na co měl zrovna chuť. Animační programy se konali každý den a někdy přiznávám, že mi šly trochu na nervy. Na můj vkus toho bylo někdy trochu moc. Na dovolené se nenudím, jen si rád odpočinu a k tomu nepotřebuji nikoho, kdo mi bude dělat tahacího panáka!

Jsme na Facebooku