Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Oasis Marien, Puerto Plata

Hotel Grand Oasis Marien v Puerto Plata s bazénem

Hotel Grand Oasis Marien se nachází přímo na pláži Costa Dorada. Centrum města Puerto Plata je vzdáleno asi 3 km.
Rozsáhlý hotelový komplex spadá do hotelového řetězce Oasis Hotels. Velice pěkně vedený hotel má k dispozici 584 pokojů, které jsou rozděleny do 9 tří-patrových budov. V hotelu najdete příjemnou, z části otevřenou vstupní halu s recepcí a posezením, jídelnu, restauraci á la carte, restauraci s rybími specialitami, cukrárnu, divadelní bar, butik a obchod se suvenýry. Dále je za poplatek k dispozici internetový koutek, kadeřník a diskotéka.
Uprostřed hotelu v krásné zahradě jsou bazény a slunná terasa s barem. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu a na pláži zdarma. Na pláži se můžete občerstvit v plážovém baru.
Děti ve věku 4-12 let se jistě nebudou nudit v dětském miniklubu. Hrát si mohou na dětském hřišti nebo v dětském brouzdališti.

Za poplatek můžete relaxovat v hotelovém wellness centru. Dopřát si můžete masáže, aromaterapii, kosmetiku a vířivku. Na pláži můžete vyzkoušet některé vodní sporty nebo jízdu na koni. Zdarma jsou k dispozici 2 tenisové kurty, plážový volejbal, vodní polo, stolní tenis, aerobic a fitness. Klienti mají zdarma 1 hodinu denně kanoe nebo vybavení na šnorchlování. Jednou v týdnu si můžete zdarma, s dozorem instruktora, vyzkoušet surfování.
Každý den je připraven animační program. Večer se můžete těšit na diskotéku.

Pokoje jsou zařízeny jednoduše, ale účelně. Nechybí koupelna se sprchou a WC, fén, telefon, trezor, satelitní TV, minibar (za poplatek) a balkon nebo terasa.

Stravování all inclusive formou švédských stolů. Možnost jednou v týdnu večeřet v restauraci á la carte. V ceně je občerstvení a neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů a některých mezinárodních nápojů. K večeři se v jídelně podává stolní víno.

Hotel Grand Oasis Marien v Puerto Plata - pobřeží

Komentáře

Jediné, co nás poněkud rozladilo bylo jednání letecké společnosti. Nebudu zde vyprávět celý příběh, jen vám doporučím, abyste si dali pozor na váhu svých zavazadel! Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem. Hotel můžeme hodnotit jen pozitivně, cesta sem za to opravdu stojí! Není nic co bychom mohli vytknout. Hotel je od centra vzdálen jen 5 minut, takže kdo touží po obchodech restauracích a barech, nemá to z hotelu daleko. Když jsme přijeli do hotelu, nebyla připravena námi objednaná přistýlka. Pokojská ji okamžitě připravila. Každý večer bylo servírované jiné menu. Měli jsme možnost otestovat i restauraci á la carte. Překrásné pláže ve stínu palem. Lehátek bylo dostatečné množství, nemuseli jste o ně bojovat!

Jsme na Facebooku