Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Ventana Beach Resort, Playa Dorada

Hotelový bazén - Gran Ventana Beach Resort u Playa Dorada

Hotel Gran Ventana Beach Resort se nachází v centrální, přesto klidné části města, přímo na překrásné pláži Playa Dorada. V blízkosti je nákupní centrum, bar a restaurace.

Pěkný a zajímavě řešený hotelový komplex má 506 pokojů, které jsou rozmístěny do 3 dvoupatrových budov, uprostřed krásné a udržované zeleně. V hotelu najdete uvítací halu s posezením a s recepcí, bar, jídelnu a 3 á-la-carte restaurace (karibská a italská kuchyně). Dále internetový koutek (za poplatek), obchod se suvenýry, butik, kadeřníka a kosmetický salon. Středem celého areálu jsou 2 bazény s barem a slunnou terasou. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.
Občerstvení na pláži zajistí příjemný bar, který se večer změní v restauraci á-la-carte nabízející mořské speciality (částečně za příplatek).
Děti ve věku od 4-12 let se mohou těšit na zábavu v dětském miniklubu (ráno od 09.00 – 12.00 a odpoledne od 15.00 – 17.00), na hřiště a dětské brouzdaliště.
Klienti hotelu mohou každý den zdarma na 1 hodinu využít tenisový kurt (rakety a míčky za poplatek), jízdní kola nebo na pláži surfování, plachtění, kanoe a šnorchlování. Dále je v nabídce volejbal, stolní tenis, šipky, kulečník, aerobic, fitness a sauna.
Na pláži můžete za poplatek vyzkoušet různé vodní sporty. Například potápění nebo rybaření na volném moři. Asi 300 m od hotelu se nachází golfové hřiště (sleva pro klienty hotelu zajištěna). Hotel pořádá přes den sportovní turnaje a animační programy. Večer se můžete těšit na představení a živou hudbu.

Ubytování ve dvoulůžkových pokojích superior s koupelnou a WC. Nechybí fén, telefon, trezor, satelitní TV, minibar (nealko nápoje, voda a pivo), klimatizace a stropní ventilátor. Pokoje mají balkon nebo terasu.
Apartmány Junior mají stejné vybavení jako pokoje superior, ale jsou o něco prostornější a navíc mají sedací soupravu a kávovar. Klienti ubytovaní v apartmánech mohou využívat služeb a vybavení hotelu Victoria Golf & Beach.

Stravování all inclusive formou švédských stolů. Možnost večeřet v restauraci á-la-carte (nutná rezervace předem). Od 10.00 do 13.00 hodin občerstvení v plážovém klubu. Od 10.00 – 02.00 hodin je neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů včetně koktejlů.

Hotel Gran Ventana Beach Resort u Playa Dorada - pokoj

Komentáře

Hotel se nám moc líbil. Personál velice přátelský a ochotný. Určitě se sem zase někdy rádi podíváme. U bazénu jsme bohužel postrádali sprchy. Voda v bazénu by mohla být o něco čistější. Vzhledem k tomu, že máme malé děti, museli jsme je kvůli sprchování neustále vodit na pokoj. Dali jsme proto přednost raději moři. Trochu nás mrzelo, že jsme hned byli označeni, jako ti, kteří neumí moc anglicky! Na začátku jsme byli bezradní, ale naštěstí se vždycky najde někdo kdo se snaží vám porozumět!

Jsme na Facebooku