Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Bahia Principe, La Romana

Hotel Gran Bahia Principe La Romana, Dominikánská republika

Hotel Gran Bahia Principe La Romana se nachází v jižní části Dominikánské republiky, mezi městy Santo Domingo a La Romana. Poloha hotelu je přímo na krásné pláži Mortero.

Hotelový resort byl znovuotevřen v listopadu 2007. K dispozici je celkem 400 pokojů, které jsou rozděleny v několika 2-patrových vilkách a rozmístěny po celém areálu hotelu. O vaše pohodlí se v tomto 5-hvězdičkovém hotelu postará uvítací hala s lobby barem, jídelna, 3 restaurace á la carte s nekuřáckým oddělením (nabízející italskou kuchyni, rybí speciality a kulinářské lahůdky), snack bar, kasino a amfiteátr pro večerní představení.
K vnějšímu zařízení hotelu patří velkolepá zahrada s bazénem a odděleným dětským brouzdalištěm, 2 bary u bazénu a slunná terasa. Na pláži se můžete osvěžit v plážovém baru. U bazénu a na pláži jsou lehátka, slunečníky a ručníky k dispozici zdarma. Děti ve věku 4-12 let se mimo jiné mohou těšit na dětský miniklub.
Přímo u hotelu se nachází nákupní a zábavní centrum Pueblo Principe, kam mají klienti hotelu vstup zdarma. Najdete zde několik různých obchodů, snack bar a diskotéku.
Ke sportovnímu vyžití jsou k dispozici 2 tenisové kurty, nabídka některých vodních sportů, stolní tenis, kulečník a fitness. Klienti mohou za poplatek využít širokou nabídku služeb wellness centra, masáže nebo na pláži nabídku vodních sportů. Po celý den hotel připravuje pestré animační programy a večerní představení.

Vkusně a stylově zařízené apartmány mají koupelnu a WC, hydromasážní vanu, fén, telefon, trezor, satelitní TV, minibar (nealko nápoje, voda a pivo), klimatizaci, stropní ventilátor a terasu.

Stravování all inclusive probíhá formou švédských stolů. 3x v týdnu je možné večeřet v restauracích á la carte (nutná rezervace předem). Po celý den je k dispozici občerstvení, od půlnoci ve snack baru Pueblo Principe (včetně nápojů). Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů do 23.00 hodin.

Dominikánská republika, hotelový bazén Gran Bahia Principe La Romana
Hotel Gran Bahia Principe, Dominikánská republika - možnost ubytování

Komentáře

V tomto hotelu jsme si užili opravdu hezkou dovolenou. Jedinou smutnou skutečností bylo, že těch 16 dní tak rychle uteklo! Pokoje byli opravdu luxusně zařízené a postele velice pohodlné. Hotel má velice klidnou a odlehlou polohu. Než se dostanete na hlavní ulici, musíte projít celý rozsáhlý komplex, to trvá asi 30 minut. Pokud se chcete podívat do města jste odkázáni na taxi a nebo se vyplatí si pronajmout vůz. My jsme si ho pronajali a byli jsme se podívat v nejbližším městě San Pedro de Macoris. Mohli jsme vidět opravdový karibský život. Až sem rušný turistický ruch nedosáhne. V žádném případě si nenechte ujít ani jednu ze tři restaurací á la carte. Pláž byla přímo pohádková, rozsáhlá a prostorná s kokosovými palmami. Voda v moři nebyla sice až tak čistá, ale nám to nevadilo. Co nám ale vadilo, byly písečné blechy, se kterými kromě toho, že se namažete repelentem nic neuděláte!

Jsme na Facebooku