Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Bahia Principe Club Premier, Playa De Arena Gorda

Dominikánský hotel Gran Bahia Principe Club Premier

Hotel Gran Bahia Principe Club Premier se rozkládá v palmovém háji, přímo na dlouhé a široké písčité pláži Arena Gorda. Je součástí hotelového resortu Gran Bahia Principe Bávaro. Klidná a samostatná část hotelu Club Premier vám nabídne své soukromí.

K vybavení rozsáhlého komplexu patří velká uvítací hala s recepcí, hlavní restaurace, sedm restaurací á-la-carte (italská, mexická, japonská, francouzská, středozemní, steakové speciality a mořské plody). Dále nechybí několik barů, minimarket a čistírna.
Hotel má soukromé bazény s vířivkami. V prostorné zahradě se nacházejí čtyři bazény, několik slunných teras a bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu a na pláži zdarma.

V hotelu můžete relaxovat ve wellness centru, kde si můžete dopřát masáže a kosmetické služby. Pláž nabízí další sportovní vyžití např. potápěčskou školu, windsurfing, plachtění, výlety na lodích, jízdu na nafukovacím banánu, paragliding, kanoe, plachtění na katamaránu, šnorchlování anebo rybaření na širém moři.
Po celý den pořádá hotel řadu animačních programů, sportovních aktivit, soutěží a zábavu s živou hudbou. Zacvičit si můžete aerobic, zahrát basketbal, plážový volejbal, fotbal, mini golf, tenis, kulečník, vodní polo, stolní tenis a nebo si zapůjčit jízdní kola.

Celkem je k dispozici 288 pokojů, které jsou rozmístěny v osmi budovách. Pokoje jsou moderně a luxusně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna s vanou s vířivkou, WC, fén, telefon, trezor, kabelová TV, minibar, klimatizace, balkón nebo terasa se zahradním nábytkem.

Stravování: All inclusive - formou bohatých švédských stolů, snídaně i pokrmy dle přání. Čtyřikrát v týdnu je možné večeřet i v restauracích á la carte (nutná rezervace). Po celý den je připraveno občerstvení, neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů. Pokojový minibar je denně doplňován pivem, vodou a nealko nápoji.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Gran Bahia Principe Club Premier s bazénem

Komentáře

Byli jsme zde velice spokojeni. Hotel a pokoje byly velice hezky udržované. Komplex byl velice rozlehlý, možná až příliš. Personál hotelu byl velmi příjemný a přátelský. Na pláži bylo k dispozici hodně lehátek. I přes velký počet turistů, měl každý své soukromí. Celkově to byla velice příjemná dovolená. S určitostí mohu potvrdit, že na tomto místě jsme určitě nebyli naposledy!

Jsme na Facebooku