Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Bahia Principe Cayacoa, Samaná

Dominikánský hotel Gran Bahia Principe Cayacoa

Hotel Gran Bahia Principe Cayacoa se nachází na vyvýšenině nad mořem, ale přesto v centru městečka Samaná. Z hotelu je hezký výhled na okolní písčité zátoky, které se pod ním nacházejí. Na blízkou pláž se dostanete po schodech nebo panoramatickým výtahem.

Hotel patří do známého hotelového řetězce Bahia Principe a celkem disponuje 209 pokoji a 86 apartmány. K zařízení dále patří jídelna, 3 restaurace á-la-carte, snack bar, bar "Tropical", diskotéka, kasino a supermarket.
V krásné rozlehlé zahradě najdete 3 bazény a slunnou terasu. K odpočinku můžete využít také 2 vířivky a bazén s hydromasážemi. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži k dispozici zdarma.

Hotel nabízí širokou škálu sportovního vyžití. V ceně ubytování je fitness centrum, plážový volejbal, plážové vodní sporty jako např. šnorchlování nebo kánoe (1 hodina zdarma). Během dne a večera se pořádají animační a zábavné programy.
Za poplatek je k dispozici wellness centrum s parními lázněmi, vířivkami, hydroterapií a léčebnými sprchami.

Pokoje jsou vkusně zařízené, mají koupelnu a WC, fén, telefon, sedací kout, minibar (nealko nápoje a pivo zdarma), stropní ventilátor, klimatizaci a balkón nebo terasu.
Apartmány mají stejné vybavení jako pokoje, jsou jen prostornější a mají výhled na moře.

Stravování: All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů. Možnost večeře 3x týdně v restauracích á-la-carte (nutná rezervace předem). Během dne občerstvení a na baru konzumace místních alkoholických a nealko nápojů zdarma až do 24.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu Gran Bahia Principe Cayacoa, Samaná
Dominikánský hotel Gran Bahia Principe Cayacoa - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velice spokojeni, tento hotelový komplex můžeme beze všeho doporučit i ostatním. Až na malé výpadky elektřiny a na poruchu vody ve sprše bylo všechno perfektní. Jen pronájem trezoru nám přišel poněkud předražený, požadovali 4 eura na den. Personál hotelu byl velice příjemný, skvělý animační program a stravování.

Jsme na Facebooku