Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Bahia Principe Bavaro, Playa De Arena Gorda

Pohled na hotel Gran Bahia Principe v Dominikánské rep.

Hotel Gran Bahia Principe Bavaro se nachází přímo na bílé, písčité pláži Playa Arena Gorda, která jižním směrem plynule přechází v další pláž Playa Bávaro.

Hotel, který je zařízen v karibském stylu, má k dispozici celkem 708 apartmánů, které jsou rozmístěny v několika dvou- až tří-patrových budovách. Ty se nacházejí v rozlehlé, udržované tropické zahradě. K dalšímu vybavení hotelu patří hlavní budova s uvítací halou a recepcí, jídelna, sedm restaurací á-la-carte (italská, mexická, středozemní a japonská kuchyně, rybí speciality a dary moře). Dále steak restaurace, gourmet restaurace, několik barů, obchod se suvenýry a mini market.
Středem celého komplexu jsou dva bazény, bar a sluneční terasa. Na pláži se o vaše občerstvení postará plážový bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou na pláži i u bazénu zdarma.

Vedle příjezdové cesty k hotelu, stranou od obytné zóny, se nachází "vesnička" Pueblo Principe. Je to uměle vybudovaná víska ve veselých barvách a typickém dominikánském stylu. Najdete zde řadu obchodů, internetovou kavárnu (za poplatek), pódium na živá vystoupení, ale i karaoke bar, sport bar a snack bar, kasino a diskotéku.

Hotel zdarma nabízí toto sportovní vyžití – posilovnu, aerobic, tenis (osvětlení za poplatek), minigolf, basketbal, fotbal a volejbal. V ceně ubytování je zdarma 1 hod. denně windsurfingu, katamaránu (nutné osvědčení), plachtění, kánoe, šlapadla, šnorchlování a jednou za pobyt i kurz potápění v bazénu.
V hotelu si můžete za poplatek zahrát kulečník, brát hodiny tenisu, navštívit kurz potápění, plachtění a windsurfingu, rybařit na širém moři anebo vyzkoušet jízdu na banánu. Relaxovat můžete v moderním wellness centru při masážích nebo kosmetických procedurách.

Po celý den pořádá hotel řadu pestrých animačních programů, taneční hodiny a představení.
Pro malé hosty ve věku od 4-12 let je připraven pestrý dopolední a odpolední program plný her v dětském mini klubu. Kromě toho se mohou děti těšit na dvě dětská brouzdaliště a hřiště.

Apartmány pro 1-4 osoby jsou prostorné a vkusně zařízené. Mají koupelnu a WC, vířivku, fén, telefon, trezor, satelitní TV, minibar, kávovar, stropní ventilátor, klimatizaci a balkon nebo terasu.

Stravování: All inclusive - všechna jídla formou švédských stolů. Třikrát v týdnu je možné večeřet v restauracích á-la-carte (nutná rezervace předem). Po celý den je připraveno občerstvení, odpoledne káva, čaj a pečivo. Neomezená konzumace místních alkoholických a nealko nápojů od 10.00 – 23.00 hodin, i v různých barech v Pueblo Principe a na diskotéce.

(údaje jsou z roku 2010)

Dominikánský hotel Gran Bahia Principe - možnost ubytování

Komentáře

Podle mého názoru si tento hotel zaslouží více než pět hvězdiček. Tentokrát jsme tu byli již podruhé, ale hotel nás neustále překvapuje. V listopadu jsme tu dokonce oslavili i stříbrnou svatbu a jistě se sem zase rádi vrátíme. Hotel mohu opravdu doporučit každému, jak mladým tak starým. Pokoje byly velice čisté, postele nám převlékaly pokojské každý den. Personál byl vstřícný vyřešit každičký problém. Pokojový minibar byl doplňován každý den – kola, limonáda, voda a pivo. Nechybělo ani ovoce a káva. Na vstřícnost a ochotu si opravdu nelze stěžovat. Tolik laskavosti na jednom místě jsem zažil jen zřídka kdy. Spropitné si zasloužili všichni, bez výjimky. Jídlo bylo skvělé, pro každého něco. Bohužel bylo jídla tolik, že jeden neví co si má vybrat. I na pití si nelze stěžovat. Ještě nemáte prázdnou skleničku a už vám číšník nese novou. Se službami jsme byli nadmíru spokojeni. Nabídka sportovních aktivit byla velmi pestrá, každý si mohl najít to svoje. Bohužel jsem na dovolené spíše líný, takže jsem využil jen jízdu na katamaránu, kterou mohu každému doporučit. V opačném případě ležím raději na pláži a odpočívám. Pláže jsou nekonečně dlouhé. Každý den byla pláž čistá a upravená. Bazén byl každé ráno čištěn. Ačkoliv osobně děti nemáme, bylo by o ně v tomto hotelu dobře postaráno. K dispozici byla i řada dětských jídel od hranolků, přes hamburgery, zmrzlinu, hot dog až po pizzu.

Jsme na Facebooku