Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Bahia Principe Ambar, Playa De Arena Gorda

Hotelový areál Gran Bahia Principe Ambar v Dominikánské republice

Hotel Gran Bahia Principe Ambar se rozprostírá přímo na krásné pláži Playa Bávaro. V jeho blízkosti najdete také golfový klub Punta Blanca.

Hotel byl otevřen v roce 2007 a má k dispozici 528 apartmánů, které jsou rozmístěny v areálu do několika 3-patrových vil. V hotelovém komplexu Bahia na vás čeká prostorná uvítací hala s recepcí, 2 bary, jídelna, 3 restaurace á la carte – italská kuchyně, rybí pochoutky a gourmet speciality. Dále zde najdete další 4 restaurace a 2 snack bary. Celkem je v areálu k dispozici 10 barů.
V udržované zahradě se nachází 5 rozlehlých bazénů, bar u bazénu a slunná terasa.
Na pláži i u bazénu jsou lehátka, slunečníky a ručníky zdarma. V blízkosti vstupní haly je nákupní a zábavní centrum Pueblo Principe. Najdete zde různé obchody, internetový koutek, lékaře a za poplatek je k dispozici karaoke, sportovní atrakce a diskotéka.
V areálu hotelu probíhají po celý den animační programy a sportovní aktivity. Můžete si zahrát například volejbal, basketbal, mini golf, zacvičit aerobic anebo využít fitness. Každý den mohou klienti zdarma využít 1 hod. surfování, kanoe, plachtění, katamarán, potápění, jízdní kola nebo tenisové kurty.
Klienti hotelu mohou za poplatek vyzkoušet surfování, potápění, plachtění, jízdu na nafukovacím banánu a různé jiné vodní sporty. Využít můžete i kosmetický salon a masáže.

Apartmány zařízené v karibském stylu jsou moderně a vkusně zařízeny. Mají koupelnu s hydromasážní vanou a WC, fén, telefon, trezor, satelitní TV, minibar (včetně nealko nápojů, vody a piva), kávovar, klimatizaci, stropní ventilátor a balkon nebo terasu.

Stravování all inclusive probíhá formou švédských stolů. Večeřet je možné i v restauracích á la carte, kde je nutná rezervace předem. Občerstvení po celý den ve snack baru v centru Pueblo Principe, v hotelovém areálu neomezená konzumace alkoholických a nealko nápojů až do 24.00 hod. Stejně tak i v ostatních barech a zařízeních hotelu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Gran Bahia Principe Ambar - možnost ubytování

Komentáře

Hotel se nám moc líbil. Skvělá byla i rozmanitost restaurací a na jídlo jste nemuseli dlouho čekat. Prostředí bylo velice čisté a obsluha a personál hotelu byl příjemný. Jediným nedostatkem byla časová přesnost. Pláž byla pěkně oddělená a vždy byla k dispozici volná lehátka. Hotel bych ale nedoporučil pro rodiny s dětmi.

Jsme na Facebooku