Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Bahia, poloostrov Samana

Hotel Gran Bahia Principe El Portillo, Poloostrov Samana

Tento překrásný hotel se nachází v bezprostřední blízkosti nádherné pláže El Portillo, která se rozprostírá až k 5 km vzdálenému městečku Las Terrenas. Cesta z letiště trvá asi hodinu.

Hotel byl otevřen roku 2006 a spadá do renomovaného španělského hotelového řetězce Bahia Principe. V hotelu je k dispozici 444 pokojů, které jsou rozmístěny po hotelovém areálu do několika budov. V hotelu najdete vstupní halu s recepcí, bary, restauraci – jídelnu a 4 á la carte restaurace. Tyto restaurace nabízí orientální, italskou kuchyni, rybí speciality a restauraci Gourmet pro labužníky. O zábavu se postará zábavné centrum Pueblo Principe, které je postavené ve vesnickém stylu Dominikánské republiky. Zde najdete diskotéku, piano bar, obchody, divadlo a internetovou kavárnu. V rozlehlé zahradě si můžete odpočinout pod kokosovými palmami a nebo na lehátkách u bazénu. Děti se mohou těšit na dětské brouzdaliště a na mini klub. Hlídání dětí je k dispozici za poplatek. V areálu je lékař a lékárna.

Příjemně a vkusně zařízené pokoje mají koupelnu s WC, fén, trezor, telefon, satelitní TV, minibar, stropní ventilátor a klimatizaci. Nechybí ani balkon nebo terasa. K dispozici jsou i apartmány, které mají stejné vybavení jako pokoje, jen jsou o něco prostornější.

Klienti hotelu mohou zdarma využívat tenisové kurty, volejbal, stolní tenis, kanoe, surfování, šnorchlování, fitness a aerobic. Za poplatek ostatní vodní sporty a potápění. K dispozici je i wellness (za poplatek). Hotel pořádá různé animační programy, večery s živou hudbou, představení, karaoke a disko v klubu Pueblo Principe.

K procházkám a koupání lákají nádherné, kilometry dlouhé, písčité pláže. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou na pláži i u hotelového bazénu zdarma.

Stravování all inclusive probíhá formou švédských stolů. Třikrát v týdnu je možné, po předchozí rezervaci, večeřet i v restauracích á la carte. Občerstvení a místní alkoholické a nealkoholické nápoje jsou servírovány 24 hodin denně. Pokojový minibar je pravidelně doplňován nápoji, vodou a pivem.

Hotel Gran Bahia Principe El Portillo

Komentáře

Byli jsme stoprocentně spokojeni, příští rok sem letíme znovu! Zajisté poletíme opět na Samana, ačkoliv je čtyřhodinový transfer sem velice zdlouhavý. V hotelu jsme vyzkoušeli a využili skoro všechno, kromě obchodů, které jak je známo, jsou v hotelových komplexech poněkud dražší. Pokoje byly moc pěkné a velmi prostorné. V hotelu na nás mluvili převážně španělsky. Když budete znát pár španělských slovíček, tak se neztratíte a ještě uděláte velký dojem. Stravování bylo na dominikánské poměry znamenité.

Jsme na Facebooku