Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Excellence Punta Cana, Uvero Alto

Dominikánský hotel Excellence Punta Cana

Prvotřídní hotel Excellence Punta Cana leží na východním pobřeží Dominikánské republiky, v letovisku Uvero Alto. Je obklopen palmovým hájem a nachází se přímo na dlouhé písečné pláži. Od mezinárodního letiště Punta Cana je vzdálen asi 50 minut jízdy autem.

Tento hotel luxusní třídy nabízí k ubytování více než 450 pokojů, a to pouze pro osoby starší 18 let. K jeho zařízení dále patří recepce, bufetová restaurace, 7 á-la-carte restaurací (mexická, italská, orientální, mezinárodní, středomořská, se specialitami na grilu a s mořskými plody, ve kterých je vyžadováno slušné oblečení, 9 barů, kavárna, snackbar, internetový koutek, kadeřnictví a butik.

Přes celý resort se rozkládá bazénový komplex, najdete tu také bazén s vodopádem. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži zdarma.
Dále je zde pro hosty k dispozici wellness centrum a posilovna. Denně jsou na programu animační a zábavní programy, show, živá hudba a folklórní vystoupení, diskotéka nebo kasino.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako tenis, windsurfing, katamarány, rybaření na moři, kajaky, šnorchlování, potápění v bazénu, volejbal, boccia, biliárd, šipky, aerobik, jóga, jízdní kola, jízda na koni (vlastní stáj), kurzy tance a španělštiny.
Za poplatek jsou motorizované vodní sporty, potápěčská škola, moderní wellness centrum "Miile-Spa" se saunou, parní lázní, jacuzzi a různými procedurami (masáže, péče o pleť, aromaterapie).

Všechny junior suity jsou velmi vkusně zařízené v karibském stylu a k jejich vybavení patří koupelna s whirlpoolem, sprcha, WC, fén, klimatizace, stropní ventilátor, telefon, kabelová televize, minibar, sejf, žehlička a žehlící prkno, kávovar, sedací kout, internetové připojení WLAN, CD- a DVD-přehrávač, balkón nebo terasa.
Junior suity Garden View (40 m2) mají výhled do zahrady.
Junior suity Ocean View (40 m2) mají výhled na moře.
Junior Swim up suity (40 m2) mají přímý přístup k bazénu a výhled na něj.
Excellence Club junior suity Garden View (40 m2) mají navíc kosmetiku Bvlgari, pozdní check-out a brzký check-in, soukromý servis, vstup do Excellence Club Lounge a na soukromou pláž, denně čerstvé ovoce.

Stravování: All inclusive - snídaně formou bufetu, obědy formou bufetu nebo v v restauraci se specialitami na grilu a s mořskými plody, večeře v jedné z restaurací á-la-carte, snacky a sendviče, pizza do 02,00 hodin, odpolední káva, čaj a koláče, místní a mezinárodní alkoholické a nealko nápoje do 02,00.

(údaje jsou z roku 2011)

Dominikánský hotel Excellence Punta Cana s pláží
Dominikánský hotel Excellence Punta Cana - ubytování

Místo

Hotel Excellence Punta Cana 18° 49' 34.6008" N, 68° 36' 10.1412" W
Location

Jsme na Facebooku