Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Dreams Punta Cana Resort, Uvero Alto

Dominikánský hotel Dreams Punta Cana Resort

Hotel Dreams Punta Cana Resort se nachází přímo na nádherné pláži Uvero Alto, která je tvořena jemným bílým pískem. Letiště Punta Cana je vzdálené asi 80 minut jízdy.
Hotelový resort byl znovuotevřen po kompletní renovaci v prosinci 2008, leží uprostřed tropické zahrady, a je ideální pro rodiny s dětmi.

Hotel nabízí k ubytování celkem 620 pokojů, které se nacházejí v několika 3-patrových budovách. Dále k jeho zařízení patří recepce, lobby s terasou a barem, internetová kavárna, 7 restaurací (hlavní bufetová restaurace a 6 á-la-carte restaurací s italskou, francouzskou, asijskou a mexickou kuchyní, rybí speciality a speciality na grilu), 10 barů, butik, obchod se suvenýry, diskotéka, kasino a spa centrum.

Uprostřed areálu se nachází komplex bazénůse sladkou vodou, které se táhnou od lobby přes celé zařízení až k pláži. Najdete zde také vodopády, jacuzzi, sluneční terasy, samostatný dětský bazén a poolbary. Lehátka, ručníky a slunečníky u bazénu i na pláži jsu k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek), posilovna, stolní tenis, volejbal, plážový fotbal, lukostřelba, minigolf, lezecká stěna, 1 x týdně dominikánský trh, vodní sporty jako windsurfing, šnorchlování, katamarány, kajaky, potápění v bazénu. Hotel pravidelně pořádá zábavní programy jako kurzy tance a španělštiny nebo večerní show.
Za poplatek jsou masáže a kosmetické procedury ve spa a wellness centru, motorïzované vodní sporty na pláži, jízda na koních a katamaránech u místních provozovatelů.

O malé hosty ve věku 3 - 12 let je postaráno v dětském klubu. K dispozici je pro ně hřiště s pirátskou lodí, vodní skluzavka, samostatný dětský bazén, dětská herna, velká televize a malé pódium. Vstup do klubu je pro děti v ceně, ale rodiče zde musí být ubytovaní. V klubu pro teenagery je v nabídce sportovní a zábavní program a pravidelná diskotéka.

Vkusně zařízené pokoje Deluxe Tropical View jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, fénem, velikou postelí (kingsize) nebo 2 oddělenými lůžky, župany, telefonem, WLAN (za poplatek), sejfem, televizí se satelitem, DVD přehrávačem, minibarem (nealkoholické nápoje, voda a pivo), kávovarem, stropním ventilátorem, klimatizací, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady.
Větší Preferred Club junior suity mají navíc gauč a jacuzzi na balkóně.
Honeymoon suity jsou určené pro novomanžele.
Deluxe Family suity mají 2 ložnice, dvě WC a výhled do zahrady.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu, možnost večeře v á-la-carte restauraci (nutná rezervace předem a slušné oblečení), přes den různé snacky, pizza a půlnoční občerstvení, 24-hodinový pokojový servis, místní alkoholické a nealko nápoje a výběr z mezinárodních nápojů od 10:00 do 2:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Dominikánský hotel Dreams Punta Cana Resort s bazénem
Dominikánský hotel Dreams Punta Cana Resort - ubytování

Místo

Hotel Dreams Punta Cana Resort 18° 48' 8.5464" N, 68° 34' 30.6192" W

Komentáře

Byla to nejlepší dovolená jakou jsme kdy měli. Hotel byl přesně to, co jsme si přáli pro naší svatební cestu. Všechno bylo jako sen. Hotel se nachází sice na osamoceném místě, ale hostům nabízí vše, co potřebují. Když to někomu nestačí, může jít pěšky do 10 minut vzdálené obce, kde se nachází dokonce banka. Personál by si podle nás zasloužil 6 hvězdiček. Aby si člověk vychutnal potěšení z koupání, měl by jít do vody, kde nejsou kameny. Uprostřed na pláži je potřeba být opatrnější, protože tam se občas kameny ve vodě nachází a při velkých vlnách jsou špatně vidět. Bazén je hluboký 1,2 m a prochází od hlavní budovy až téměř k pláži. Volejbal v bazénu, lezecká stěna pro děti a bar u bazénu se postarají o zábavu od rána do večera. Děti se mohou zabavit po celý den v dětském klubu. Mohou se zúčastnit her, hodin kreativity, jít na jídlo, atd. takže rodiče si mohou udělat celý den pro sebe.
Location

Jsme na Facebooku